Επιτραπαίζουμε Magazine τεύχος Ιουνίου, υπό διαμόρφωση…

Επιτραπέζια Παιχνίδια – Board Games | Epitrapaizoume.gr Forums Editors Περιοδικού Επιτραπαίζουμε Magazine τεύχος Ιουνίου, υπό διαμόρφωση…

• This topic is empty.
Viewing 5 posts - 31 through 35 (of 35 total)
  • Author
    Siromist
    Participant

@VitaKapa wrote:

Παιδια τεύχος Αυγούστου θα βγει κανονικα

Ιουλιου; Θα βγει;
    @VitaKapa wrote:

απλα για να μην παίσει μέσα στον 15γουστο και στις διακοπες ολων

Απλα γελαω με το “διακοπες ολων”
    @VitaKapa wrote:

θα το βγάλουμε ή αρχές ή τέλος Αυγούστου!!! Τι λέτε?

Σε ΚΑΜΙΑ περιπτωση τελος Αυγουστου, αρχες Αυγουστου μη σου πω και πριν καλα τελειωσει ο Ιουλιος!

Demetriskun
    Member

εγώ είμαι υπέρ διπλού τείχους Ιουλίου – Αυγούστου

αλλά και δυο κανονικά δεν έχω θέμα κανενα

Salonikios
    Member

Μπάμπη μεταξύ 1-15 Αυγούστου θα λείπουν ΟΛΟΙ! οπότε καλό είναι να βγεί μετά τις 15 γιατί δε θα το δεί κανείς νωρίτερα (καλό είναι να ονομαστεί τεύχος Ιουλίου-Αυγούστου) ή αλλιώς άς βγεί αρχές Ιούλη και μετά Σεπτέμβριο

VitaKapa
    Participant

@Salonikios wrote:

Μπάμπη μεταξύ 1-15 Αυγούστου θα λείπουν ΟΛΟΙ! οπότε καλό είναι να βγεί μετά τις 15 γιατί δε θα το δεί κανείς νωρίτερα (καλό είναι να ονομαστεί τεύχος Ιουλίου-Αυγούστου) ή αλλιώς άς βγεί αρχές Ιούλη και μετά Σεπτέμβριο

Ειδικά για το τεύχος του Αυγούστου μπορούμε να το βγάλουμε στο τέλος του Αυγούστου (3ο δεκαήμερο) οπότε θα υπάρχει κόσμος πίσω και για να το δει και για να το διαβάσει, αν κάποιος θα λείπει, ας φροντίσει να στείλει την στήλη του τέλη Ιούλη ή αρχές Αυγούστου για να μην έχει θέμα

Οπότε θα βγουν 2 διαφορετικά τεύχη 1 κανονικά για Ιούλη και 1 για Αύγουστο (‘ίσως λίγο καθυστερημένο) :meeple:

Siromist
    Participant

@Demetriskun wrote:

εγώ είμαι υπέρ διπλού τείχους Ιουλίου – Αυγούστου

αλλά και δυο κανονικά δεν έχω θέμα κανενα

θα ψηφισω υπερ του διπλου τευχους με διπλασιο υλικο.

Viewing 5 posts - 31 through 35 (of 35 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.