Επιτραπαίζουμε Magazine τεύχος Ιουνίου 2015 No 025

Επιτραπέζια Παιχνίδια – Board Games | Epitrapaizoume.gr Forums Επιτραπαίζουμε Magazine Επιτραπαίζουμε Magazine τεύχος Ιουνίου 2015 No 025

• This topic is empty.
Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    VitaKapa
    Participant

Ξεφυλλίστε το τεύχος Ιουνίου 2015, του “Επιτραπαίζουμε Magazine” πατώντας στο link παρακάτω:

Flipping pages mode: ΕΔΩ

Μόνιμη σελίδα του “Επιτραπαίζουμε Magazine” :
    http://epitrapaizoume.gr/epitrapaizoume-magazine/

VitaKapa
    Participant

Και το Cover αυτού του μήνα :epitrapaizoume:
    http://epitrapaizoume.gr/wp-content/uploads/epitrapaizoume-june-2015-cover.jpg” alt=””>

petros papitsis
    Participant

Είστε καταπληκτικοι!!!! 2thumbsup Για άλλη μια φορα πολύ καλή δουλειά. …… Ευχαριστούμε thanks you smiless

VitaKapa
    Participant

Να σαι καλά Πέτρο 🙂 thanks εκ μέρους όλων των παιδιών που γράφουν στο περιοδικό
    thanks you

boomer
    Participant

Παιδιά ένα μεγάλο ευχαριστώ κι από μένα! thanks you Δεν το μελέτησα ακόμη αλλά με μια γρήγορη πρώτη ματιά ξεχώρισα το review του Marco Polo ένα παιχνίδι που με ενδιαφέρει, το Santa Cruz λόγο θέματος αλλά και ο,τι είμαι ”Melzelικος”, το εντός θέματος με τον αρχαίο ελληνικό αέρα και φυσικά τους νικητές του διαγωνισμού 2015 με τους ελεύθερους πολιορκημένους να μου κινούν κατά πολύ την περιέργεια! Ο Δρακόπουλος ζωγράφισε πάλι με το quiz! Βαγγέλη εσύ ή το τερμάτισες ή ξεπέρασες και το τελευταίο επίπεδο χαχαχαχααχ
    Τον Τζίμη τον ξέρω από μικρό παιδί! Δεν ήξερα πως έπιασε τέτοια επίπεδα στο painting! Πολύ καλός!!

VitaKapa
    Participant

Thanks boomer 🙂 ασε στο τεστ οχι απλα το τερματισα εριξα και γυρο ολοκληρο χαχαχαχα
    Κάθε τεύχος βγαίνει τελικά και πιο όμορφο! Ωραια θεματολογία αλλα και νέες στηλες φοβερές!!! Χάρις στα παιδιά που γράφουν καταφέρνουμε να έχουμε ενα εξαιρετικό περιοδικό για επιτραπέζια παιχνίδια στην Ελλάδα, περιοδικό που καταφέρνει να είναι καλύτερο ακομα και απο ανυίστοιχα επαγγελματικά περιοδικά απο το εξωτερικο!!! Πολλά μπράβο σε όλους

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.