Επιτραπέζια Παιχνίδια – Board Games | Epitrapaizoume.gr › Forums › Επιτραπαίζουμε Magazine › Επιτραπαίζουμε Magazine τεύχος Ιουνίου 2015 No 025
- This topic is empty.
-
AuthorPosts
-
29/05/2015 at 4:26 pm #18106
VitaKapaParticipantΞεφυλλίστε το τεύχος Ιουνίου 2015, του “Επιτραπαίζουμε Magazine” πατώντας στο link παρακάτω:
Flipping pages mode: ΕΔΩ
Μόνιμη σελίδα του “Επιτραπαίζουμε Magazine” :
http://epitrapaizoume.gr/epitrapaizoume-magazine/
29/05/2015 at 4:26 pm #21225
VitaKapaParticipantΚαι το Cover αυτού του μήνα :epitrapaizoume:
http://epitrapaizoume.gr/wp-content/uploads/epitrapaizoume-june-2015-cover.jpg” alt=””>
29/05/2015 at 8:35 pm #21226
petros papitsisParticipantΕίστε καταπληκτικοι!!!! 2thumbsup Για άλλη μια φορα πολύ καλή δουλειά. …… Ευχαριστούμε thanks you smiless
30/05/2015 at 3:38 am #21227
VitaKapaParticipantΝα σαι καλά Πέτρο 🙂 thanks εκ μέρους όλων των παιδιών που γράφουν στο περιοδικό
thanks you30/05/2015 at 8:49 am #21228
boomerParticipantΠαιδιά ένα μεγάλο ευχαριστώ κι από μένα! thanks you Δεν το μελέτησα ακόμη αλλά με μια γρήγορη πρώτη ματιά ξεχώρισα το review του Marco Polo ένα παιχνίδι που με ενδιαφέρει, το Santa Cruz λόγο θέματος αλλά και ο,τι είμαι ”Melzelικος”, το εντός θέματος με τον αρχαίο ελληνικό αέρα και φυσικά τους νικητές του διαγωνισμού 2015 με τους ελεύθερους πολιορκημένους να μου κινούν κατά πολύ την περιέργεια! Ο Δρακόπουλος ζωγράφισε πάλι με το quiz! Βαγγέλη εσύ ή το τερμάτισες ή ξεπέρασες και το τελευταίο επίπεδο χαχαχαχααχ
Τον Τζίμη τον ξέρω από μικρό παιδί! Δεν ήξερα πως έπιασε τέτοια επίπεδα στο painting! Πολύ καλός!!01/06/2015 at 1:17 pm #21229
VitaKapaParticipantThanks boomer 🙂 ασε στο τεστ οχι απλα το τερματισα εριξα και γυρο ολοκληρο χαχαχαχα
Κάθε τεύχος βγαίνει τελικά και πιο όμορφο! Ωραια θεματολογία αλλα και νέες στηλες φοβερές!!! Χάρις στα παιδιά που γράφουν καταφέρνουμε να έχουμε ενα εξαιρετικό περιοδικό για επιτραπέζια παιχνίδια στην Ελλάδα, περιοδικό που καταφέρνει να είναι καλύτερο ακομα και απο ανυίστοιχα επαγγελματικά περιοδικά απο το εξωτερικο!!! Πολλά μπράβο σε όλους -
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.
Επιτραπαίζουμε – Επιτραπέζια Παιχνίδια – Board Games Τα πάντα για τα αγαπημένα σου επιτραπέζια