Επιτραπέζια Παιχνίδια – Board Games | Epitrapaizoume.gr › Forums › Epitrapaizoume › Ελάτε να φτιάξουμε μαζί το νέο επιτραπαίζουμε!!![
- This topic is empty.
-
AuthorPosts
-
24/10/2013 at 7:31 pm #18093
VitaKapaParticipanthttp://epitrapaizoume.gr/wp-content/uploads/epitrapaizoume1.jpg” alt=””>
Αυτόν τον καιρό σχεδιάζουμε από την αρχή το επιτραπαιζουμε το οποίο θα αλλάξει τόσο οπτικά όσο και λειτουργικά και θα μετατραπεί σε βάση δεδομένων έτσι ώστε να μπορούν όλοι να καταχωρούν να βαθμολογούν και να σχολιάζουν!!! Αν σκεφτείτε ιδέες και πράγματα που θα θέλατε να δείτε στο νέο Site με χαρά θα τα ακούσουμε και θα προσπαθήσουμε να τα ενσωματώσουμε!!![glow=red:1pnj5elg]Ελάτε να φτιάξουμε μαζί το νέο επιτραπαίζουμε!!![/glow:1pnj5elg]
24/10/2013 at 8:39 pm #21197
TomahawkMemberΣχετικά περιττή αλλαγή (δε θέλω να το παίξω εριστικός) αλλά βαθμολογίες κ.λ.π. τα βλέπουμε αναλυτικότερα στο Board Game Geek
Εγώ θα πρότεινα περισσότερα ελληνικά (είναι τα καλύτερα :Ρ) αλλά και πάλι αυτά υπάρχουν στο geek.Πιστεύω πως το κυριότερο είναι το εξής. Ποιο πρόβλημα έχουμε οι περισσότεροι σήμερα; Ψάχνουμε άτομα να παίξουμε, τα οποία να μένουν κοντά μας και να μη τραβιόμαστε και εμείς στα Άνω Κρεμαστά ( 😳 ), για κάτι τόσο απλό (αλλά πανέμορφο) δηλαδή να μαζευτούμε 4-5 άτομα, να στήσουμε ένα ταμπλό και να λιώσουμε. Οπότε μπορείτε να κάνετε ένα section τύπου Player Finder με σκοπό να γνωριστούνε οι boardgamers που μένουν σχετικά κοντά και να μη χρειάζεται να κάνουμε υπερατλαντικά ταξίδια (και συνήθως το ΣΚ) για να παίξουν μια παρτίδα. Π.χ. είναι τετάρτη βράδυ (οι περισσότεροι αν όχι όλοι δε θα δουλεύουν), γιατί να μη πάω 4 τετράγωνα παρακάτω και να παίξω το αγαπημένο μου παιχνίδι από το να περιμένω π.χ. να πάει Σάββατο, να κανονίσω με τους υπόλοιπους μαντράχαλους σε κάποιο μέρος που θα μπορούμε όλοι (αλλά δε θα ‘ναι σχετικά κοντά σε κανέναν), που στο κάτω κάτω θα γίνει και αυτό. Εκεί που θέλω είναι να καταλήξω είναι στο “περισσότερο παιχνίδι”, αντί να παίξω 1 φορά την εβδομάδα να παίξω 3! 😀
Αρκετοί από εμάς πιστεύω έχουμε αυτό το πρόβλημα…
Υ.Γ. We want more play!!! :meeple:
25/10/2013 at 11:08 am #21198
matsasParticipantη βασικη αλλαγη που πιστευω πρεπει να γινει ειναι στις πωλησεις ανταλλαγες.
να μην ειναι στην παρουσα μορφη αλλα σε μορφη λιστας οπως ηταν στο BGG ποσταρισμα φωτογραφιας και λινκ απο το bgg και αν γινετε να υπαρχει και αναζητηση παιχνιδιου. Η’ σε στιλ χρυσης ευκαιριας η’ παρομοιων σαιτ!!!!!!!!!
απο την στιγμη που δεν υπαρχει η λιστα στο γκιλντ και πλεον πρεπει να πληρωσεις 3% για να δωσεις το παιχνιδι σου ,για οσους διαφωνουν μ αυτο ειναι απαραιτητος ενας “χωρος” ωστε να μπορουμε να ποσταρουμε τα παιχνιδια μας!!!
ξερω οτι πολλα απο τα μελη του γκιλντ δεν ειναι διατεθειμενα να <> το γκιλντ(για το θεμα των πωλησεων εννοω μονο οχι να μην μπαινουν καθολου.και γω παραμενω καθημερινος χρηστης του) και θελουν να παραμεινει η λιστα των πωλησεων κυριως εκει.
Αν υπαρξει ομως μια καλη προταση που πιστευω το επιτραπαιζουμε μπορει να την παρεχει θα ραβηξει πολυ κοσμο ισως και τον περισσοτερο νομιζω!!!Και μην ξεχνα με οτι υπαρχει η δυνατοτητα να διαδοθει απ ολους μας οτι ξερεις υπαρχει μια πολυ χρησιμη φορμα που βοηθαει τις πωλησεις και ειναι και δωρεαν!!!
διαφωνω καλο θα ηταν να υπαρχει νεα βαθμολογια του καθε παιχνιδιου!!!!
Και κατι αλλο που ξεχασα game’s night στα ελληνικα!!!!βιντεακια που να δειχνουν στην πραξη πως λειτουργει ενα παιχνιδι σε πραγματικο χρονο!!!!27/10/2013 at 7:44 am #21199
Αχιλλέας ΓαρυφάλουParticipantΠροσωπικα θεωρω πως και οι 2 φιλοι παραπανω εχουν απολυτο δικιο!Ο τομαχοκ σχετικα με το θεμα να βρουμε παιχτες κοντα μας ωστε να εχουμε την πολυτελεια να παιζουμε συχνοτερα,γιατι κι ο χρονος ειναι περιορισμενος κι αν ειναι να θες 1,5 ωρα πηγαινε ελα στα μερη συναντησης δεν προκειται ποτε μα ποτε να πας κι ο Ματσας σχετικα με τις αγοροπωλησιες που ελεος δηλαδη γιατι να πληρωνω το 3% μονο και μονο επειδη ποσταρω μια φωτο και βαζω μια αγγελια την ωρα που ολες σχεδον οι αγγελιες στο διαδικτιο ειναι δωρεαν???αΡΑ κι εγω θεωρω αυτα τα 2 βασικα στοιχεια για το νεο site.Δηλαδη ενα find player ευχρηστο και μια λιστα αγοροπωλησιων τελειως διαφορετικη απ αυτη που υπαρχει και πρεπει να γραφεις ακαταπαυστα!Τελος θα ηθελα κι εγω βαθμολογια γιατι αν προωθησουμε σωστα το site mas τοτε θα γεμισει κοσμο και θα ναι ολοι ελληνες ετσι ωστε οτι σχολιο κι αναλυση γινεται για το παιχνιδι να ειναι στα ελληνικα κι οχι να καθεσαι να διαβαζεις 3562 σχολια σε οτι γλωσσα μπορεις να φανταστεις.Οποιος επιθυμει κατι πιο αναλυτικο και reviews σε ξενες γλωσσες σαφως και μπορει να ψαχτει στο bgg η οπου αλλου απλως εδω καλο θα ηταν να επικρατησει ενα πιο ελληνικο στοιχειο.Τελος στο geek ανηκουμε οι πιο καμμενοι των επιτραπεζιων,το 99% ειναι αντρες που ναι χωμενοι στα games μεχρι το λαιμο!Καλο θα ειναι εδω να προσεγγισουμε και τα πιο αναλαφρα παιχνιδια(προσωπικα ειμαι fan των πολυ ψαγμενων αλλα προσπαθω να σκεφτω τι θα ναι καλυτερο για το site κι οχι για τα προσωπικα μου γουστα)ετσι ωστε να εχουμε και μικρους φιλους και κοπελες στην παρεα μας με αποτελεσμα περισσοτερο κοσμο και καλυτερη επικοινωνια!
27/10/2013 at 7:51 am #21200
Αχιλλέας ΓαρυφάλουParticipantΑαααα κατι ακομα που ξεχασα..Δεν ξερω κατα ποσο ειναι εφικτο αλλα απλως το προτεινω και μου λετε,καλο θα ηταν να διοργανωνονται και καποια τουρνουα σε κανα παιχνιδι(λεγοντας τουρνουα δεν εννοω δωρα αμετρητο κοσμο κτλ)απλως να προτεινουμε μια καφετερεια μεσα στο σαβκο καποια σαβκα του μηνα και να λεμε πχ ενα τουρνουα uluru οσοι θελετε την κυριακη 27 οκτωβριου στο καισσα καφε και να μαζευτουμε εμεις οι users μ εναν απο εσας να καταγραψετε απλως το τουρνουα να γελασουμε να γνωριστουμε και τπτ παραπανω.Χωρις εξοδα δικα σας χωρις τιποτα.Σαφως για να γινει αυτο θα χρειαστουμε πρωτα κοσμο αλλα εχετε το στο μυαλο σας…Τελος βλεπω λιγο αργο το site ισως φταιει ο υπολογιστης μου αλλα κοιταξτε το λιγο κι εσεις μη τυχον μπορειτε να το κανετε λιγο πιο γρηγορο γιατι η αναμονη να αλλαξει σελιδα σκοτωνει…Ευχαριστω κι ελπιζω να μην σας κουρασα πολυ!
27/10/2013 at 9:47 am #21201
TomahawkMember@garif wrote:
Ααααα κατι ακομα που ξεχασα..Δεν ξερω κατα ποσο ειναι εφικτο αλλα απλως το προτεινω και μου λετε,καλο θα ηταν να διοργανωνονται και καποια τουρνουα σε κανα παιχνιδι(λεγοντας τουρνουα δεν εννοω δωρα αμετρητο κοσμο κτλ)απλως να προτεινουμε μια καφετερεια μεσα στο σαβκο καποια σαβκα του μηνα και να λεμε πχ ενα τουρνουα uluru οσοι θελετε την κυριακη 27 οκτωβριου στο καισσα καφε και να μαζευτουμε εμεις οι users μ εναν απο εσας να καταγραψετε απλως το τουρνουα να γελασουμε να γνωριστουμε και τπτ παραπανω.Χωρις εξοδα δικα σας χωρις τιποτα.Σαφως για να γινει αυτο θα χρειαστουμε πρωτα κοσμο αλλα εχετε το στο μυαλο σας…Τελος βλεπω λιγο αργο το site ισως φταιει ο υπολογιστης μου αλλα κοιταξτε το λιγο κι εσεις μη τυχον μπορειτε να το κανετε λιγο πιο γρηγορο γιατι η αναμονη να αλλαξει σελιδα σκοτωνει…Ευχαριστω κι ελπιζω να μην σας κουρασα πολυ!
Ενδιαφέρον αυτό το τουρνουά με επιτραπέζια, δε το ‘χα σκεφτεί ποτέ :thumbsup:
28/10/2013 at 5:55 pm #21202
VitaKapaParticipant@matsas wrote:
η βασικη αλλαγη που πιστευω πρεπει να γινει ειναι στις πωλησεις ανταλλαγες.
να μην ειναι στην παρουσα μορφη αλλα σε μορφη λιστας οπως ηταν στο BGG ποσταρισμα φωτογραφιας και λινκ απο το bgg και αν γινετε να υπαρχει και αναζητηση παιχνιδιου.πολύ σωστή η παρατήρηση Matsas και thanks για το πολύτιμο feedback θα μπεί στις άμεσες προτεραιότητες και έχει ενημερωθεί ο υπεύθυνος προγραμματισμού και έχει ξεκινήσει δουλειά 🙂
Γενικά θα επιδοιώξουμε να εισαγάγουμε τις λίστες με την μορφή του BGG για να είναι πλήρως χρηστικό!!! :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
Ρίξε μια πρώτη ματιά εδώ (ειδικά για τις αγγελίες) είναι αυτόνομο από αυτά που θα ετοιμάσουμε για το μέλλον αλλά φαίνεται υποσχόμενο
ΑΓΓΕΛΙΕΣ
http://epitrapaizoume.gr/forum/buysell/index.php@matsas wrote:
…Και κατι αλλο που ξεχασα game’s night στα ελληνικα!!!!βιντεακια που να δειχνουν στην πραξη πως λειτουργει ενα παιχνιδι σε πραγματικο χρονο!!!!
επίσης πολύ σωστός thanks :meeple:
28/10/2013 at 5:59 pm #21203
VitaKapaParticipant@Tomahok wrote:
Οπότε μπορείτε να κάνετε ένα section τύπου Player Finder με σκοπό να γνωριστούνε οι boardgamers που μένουν σχετικά κοντά και να μη χρειάζεται να κάνουμε υπερατλαντικά ταξίδια (και συνήθως το ΣΚ) για να παίξουν μια παρτίδα. Π.χ. είναι τετάρτη βράδυ (οι περισσότεροι αν όχι όλοι δε θα δουλεύουν), γιατί να μη πάω 4 τετράγωνα παρακάτω και να παίξω το αγαπημένο μου παιχνίδι από το να περιμένω π.χ. να πάει Σάββατο, να κανονίσω με τους υπόλοιπους…
Επίσης φοβερή ιδέα Tomahok ευχαριστούμε, θα μπορέσουμε να δημιουργήσουμε ένα application όπου παιδιά θα μπορούν να δηλώνουν ενδιαφέρον και να οργανώνουν συναντήσεις και να κάνουν προσκλήσεις Online με καταγραφή ποιοι θα έρθουν θα συναντηθούν, και γενικά με ότι πληροφορία θα θέλουμε να έχει :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :d10-7: :d10-8: :d10-9: :d10-5: :salute:
28/10/2013 at 6:08 pm #21204
VitaKapaParticipant@garif wrote:
Ααααα κατι ακομα που ξεχασα..Δεν ξερω κατα ποσο ειναι εφικτο αλλα απλως το προτεινω και μου λετε,καλο θα ηταν να διοργανωνονται και καποια τουρνουα σε κανα παιχνιδι(λεγοντας τουρνουα δεν εννοω δωρα αμετρητο κοσμο κτλ)απλως να προτεινουμε μια καφετερεια μεσα στο σαβκο καποια σαβκα του μηνα
έχει ήδη δρομολογηθεί και θα προσπαθήσουμε από τον επόμενο μήνα να διοργανώνουμε τουλάχιστον ένα τουρνουά τον μήνα και ίσως και παραπάνω ανάλογα με το ενδιαφέρον και τη συμμετοχή!!! stay tuned θα το ξεκινήσουμε προς το τέλος του μήνα!!! και φυσικά μετά από μια πρώτη συνάντηση θα μπορούμε να οργανωθούμε ανάλογα με τα παιχνίδια τα οποία θα θέλουμε να στήνουμε σε τουρνουά!!!!
@garif wrote:
Τελος βλεπω λιγο αργο το site ισως φταιει ο υπολογιστης μου αλλα κοιταξτε το λιγο κι εσεις μη τυχον μπορειτε να το κανετε λιγο πιο γρηγορο
thaks, Θα το ελαφρύνουμε για να είναι πιο γρήγορο και το νέο Site θα μεταφερθεί σε server σφαίρα οπότε δεν θα έχουμε εκεί κανένα πρόβλημα!!! thanks για την πληροφορία garif
28/10/2013 at 6:51 pm #21205
Αχιλλέας ΓαρυφάλουParticipant@VitaKapa wrote:
@garif wrote:
Ααααα κατι ακομα που ξεχασα..Δεν ξερω κατα ποσο ειναι εφικτο αλλα απλως το προτεινω και μου λετε,καλο θα ηταν να διοργανωνονται και καποια τουρνουα σε κανα παιχνιδι(λεγοντας τουρνουα δεν εννοω δωρα αμετρητο κοσμο κτλ)απλως να προτεινουμε μια καφετερεια μεσα στο σαβκο καποια σαβκα του μηνα
έχει ήδη δρομολογηθεί και θα προσπαθήσουμε από τον επόμενο μήνα να διοργανώνουμε τουλάχιστον ένα τουρνουά τον μήνα και ίσως και παραπάνω ανάλογα με το ενδιαφέρον και τη συμμετοχή!!! stay tuned θα το ξεκινήσουμε προς το τέλος του μήνα!!! και φυσικά μετά από μια πρώτη συνάντηση θα μπορούμε να οργανωθούμε ανάλογα με τα παιχνίδια τα οποία θα θέλουμε να στήνουμε σε τουρνουά!!!!
@garif wrote:
Τελος βλεπω λιγο αργο το site ισως φταιει ο υπολογιστης μου αλλα κοιταξτε το λιγο κι εσεις μη τυχον μπορειτε να το κανετε λιγο πιο γρηγορο
thaks, Θα το ελαφρύνουμε για να είναι πιο γρήγορο και το νέο Site θα μεταφερθεί σε server σφαίρα οπότε δεν θα έχουμε εκεί κανένα πρόβλημα!!! thanks για την πληροφορία garif
Ετσι και υλοποιηθουν αυτα που συζηταμε θα φυσαει το site…Φερτυε κοσμο παιδιαααααααα κι οτι θελετε απο μας εδω ημαστε!!!
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.
Επιτραπαίζουμε – Επιτραπέζια Παιχνίδια – Board Games Τα πάντα για τα αγαπημένα σου επιτραπέζια