Εκτός Θέματος – Γενική Συζήτηση – Off Topic

Επιτραπέζια Παιχνίδια – Board Games | Epitrapaizoume.gr Forums Off-Topic (Ανεμολόγιο…) Εκτός Θέματος – Γενική Συζήτηση – Off Topic

• This topic is empty.
Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 32 total)
  • Author

@michael_k » Δευτ Μάιος 27, 2013 1:25 pm wrote:

Μια και καλοκαιριάζει ιδού και ένα από τα πιο αγαπημένα μου κομμάτια ever (στην αυθεντική εκτέλεση)

http://www.youtube.com/watch?v=YiISrw2GTXE

ναι ναι πολύ καλό τραγουδάκι κ καλοκαιρινό!!! :meeple:

Θα ‘ρθεις σαν αστραπή – Σταμάτης Σπανουδάκης
    (Στή μνήμη τοῦ Κωνσταντίνου ΙΑ΄ Παλαιολόγου, τοῦ τελευταίου αὐτοκράτορα τοῦ Βυζαντίου.)

:salute:

VitaKapa
    Participant

Τρομερός ο Σπανουδάκης Παναγιώτη!!! Όταν ήμουν Αγγλία, τον είχα ακούσει στο Royal Albert Hall
    και μου είχε αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις!!! Πολύ ωραίος συνθέτης!!! :thumbsup:
    [BBvideo 560,340:15owpxrc]http://www.youtube.com/watch?v=cdyqPsz1JyM[/BBvideo:15owpxrc]

Βρήκα μία προσθήκη ακόμα για το forum! Δεν έχουμε thumbs up να κάνουμε like! Αλλά θα σου δώσω ένα emoticon! :thumbsup:

Μέρα που είναι έπρεπε να το βάλω το συγκεκριμένο. Λαός που ξεχνά την ιστορία του, τις παραδόσεις και την γλώσσα του είναι καταδικασμένος…

Thanks Anakin :meeple: το thumbs up/down είναι ήδη στο TODO list

@Epitrapaizoume.gr » 29 Μάιος 2013, 22:10 wrote:

Thanks Anakin :meeple: το thumbs up/down είναι ήδη στο TODO list

Τέλεια! :thumbsup:

VitaKapa
    Participant

To “Thumbs up” ή Αλλιώς [glow=red:13is6lhh]Τhanks[/glow:13is6lhh] προστέθηκε στις λειτουργίες των post ελπίζουμε να σας αρέσει!!!
    Spread the Joy και ευχαριστήστε όποιον θέλετε, για ότι είπε και σας άρεσε, πατώντας απλά τον
    αντείχειρα στην επάνω δεξιά μεριά του post του/της!!!

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
    :epitrapaizoume:

@VitaKapa wrote:

To “Thumbs up” ή Αλλιώς [glow=red:2v8brypw]Τhanks[/glow:2v8brypw] προστέθηκε στις λειτουργίες των post ελπίζουμε να σας αρέσει!!!
    Spread the Joy και ευχαριστήστε όποιον θέλετε, για ότι είπε και σας άρεσε, πατώντας απλά τον
    αντείχειρα στην επάνω δεξιά μεριά του post του/της!!!

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
    :epitrapaizoume:

Ταχύτατοι είστε! :meeple:

vradipous1
    Member

Παιδια στο σαιτ βλεπω μερικες φωτο σε μια στηλη με τιτλο “Photos @ instagram”. Υπαρχει καποιο λινκ για να τις δω ολες μαζι συγκεντρωμενες??

VitaKapa
    Participant

@vradipous1 » Πέμ Νοέμ 21, 2013 2:21 am wrote:

Παιδια στο σαιτ βλεπω μερικες φωτο σε μια στηλη με τιτλο “Photos @ instagram”. Υπαρχει καποιο λινκ για να τις δω ολες μαζι συγκεντρωμενες??

Καλωσήλθες Mr. Vradipous 🙂
    Μπορείς να βρεις όλες αυτές τις φωτογραφίες στο Αλμπουμ Instagram Photos στο Facebook, ή και αν εχεις λογαριασμό στο Instagram! Ο πιο εύκολος τρόπος είναι από το άλμπουμ που δημιουργει αυτόματα το facebook για τα uploads απο indtagram
    ΕΔΩ

Πρόκειται κυρίως για αυθόρμητες φωτο απο καταδτάσεις που συνήθως παίζουμε παιχνίδι!!! Μια απο τις αγαπημένες μου ειναι αυτή απο το Rampage που η Ελια φυσαει σαν δρακος για να παίσουν τα meeples και να τα φαει :meeple:

INSTAGRAM-Giveaway-Post-Altar20131110_161926.jpg[/attachment:27q4iqk5]

Λες να εφτιαχνα ένα τοπικ οπου να ανεβαζουμε φωτο απο boardgaming? Πλάκα δεν θα είχε? 😀

vradipous1
    Member

Ναι ωραιο θα ηταν ενα τετοιο τοπικ!!!

Δυστυχως δεν εχω ουτε λογαριασμο στο instagram ουτε στο facebook..!

Παληκαρια(κυριως) εκτος απο επιτραπεζια υπαρχει κανενας που να παιζει κανα video game??Κανα pro kana nba2k κανα call of duty κατι??Ετσι κουβεντα να γινεται…

VitaKapa
    Participant

@vradipous1 » Πέμ Νοέμ 21, 2013 3:51 pm wrote:

Ναι ωραιο θα ηταν ενα τετοιο τοπικ!!!

Δυστυχως δεν εχω ουτε λογαριασμο στο instagram ουτε στο facebook..!

Πέρασα τις Φωτογραφίες στο Άλμπουμ Φωτογραφιών μου εδώ στο forum με τίτλο Instagram BoardGaming

Επίσης 😎 πλέον υπάρχει και σχετικό topic για όποιον έχει άγριες επιτραπέζιες φωτογραφικές ορέξεις :meeple:

VitaKapa
    Participant

@garif » Πέμ Νοέμ 21, 2013 9:42 pm wrote:

Παληκαρια(κυριως) εκτος απο επιτραπεζια υπαρχει κανενας που να παιζει κανα video game??Κανα pro kana nba2k κανα call of duty κατι??Ετσι κουβεντα να γινεται…

Call of Duty Fan από το 1 σε εποχές PC μέχρι τα τελευταία σε PS3 😀

@VitaKapa » Πέμ Νοέμ 21, 2013 11:08 pm wrote:

@garif » Πέμ Νοέμ 21, 2013 9:42 pm wrote:

Call of Duty Fan από το 1 σε εποχές PC μέχρι τα τελευταία σε PS3 😀

Ωραιος… :thumbsup: Κι εγω τα χω λιωσει ΟΛΑ!!!

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 32 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.