Chaos in the old world review

• This topic is empty.
Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)
  • Author

Μετα απο αιτημα ενος ιντερνετικου φιλου θα ακολουθησει το review ενος πολυ καλου παιχνιδιου το οποιο δεν ειναι τοσο βαρυ οσο ακουγεται ενω χαλαρα παιζουν και γυναικες(αρκει να το εχουν βεβαια στο αιμα τους) καθως οι κανονες του ειναι σχετικα λιγοι και απλοι!Αυτο βεβαια δεν σημαινει οτι δεν εχει στρατηγικη κι οτι δεν ειναι καλο παιχνιδι αντιθετως μαλιστα…Αλλα ας το δουμε πιο αναλυτικα…

Ανοιγωντας το κουτι και βλεποντας το ταμπλο(εγω εχω την 1η εκδοση αρα αμα δειτε διαφορες σε καμια εικονα αλλου συγχωρεστε με)αντικριζεις ενα μεγαλο και ψιλοαχρωμο ταμπλο που το μονο που απεικονιζει ειναι 9 περιοχες με κατι πετρινα βελη αναμεσα τους για να δειχνει την φορα του παιχνιδιου!Η λεξη artwork δεν υπαρχει πουθενα στο παιχνιδι καθως οι καρτες ειναι πολυ απλοικες και με μηδενικες εικονες!Αντιθετως οι φιγουρες του καθε παιχτη ειναι διαφορετικες και μαλιστα πολυ εντυπωσιακες(προσωπικη μου γνωμη παντα).Δεν εχω την γνωση να κρινω αν εχουν λεπτομερειες αλλα το χρωμα και η μορφη τους σου προκαλουν θαυμασμο εκ πρωτης οψεος το λιγοτερο!Το σετ απ του παιχνιδιου κραταει 5-10 λέπτα καθως το μονο που κανει ο καθε παιχτης ειναι να διαλεξει με ποιον απο τους 4 θεους(5 αν παρετε και το εξπανσιον) θα παιξει και να παρει μπροστα του ολα οσα αναλογουν στο χρωμα του και τον θεο του!Επιπλεον τραβιουνται και 7 καρτες γεγονοτων που επηρρεαζουν το παιχνιδι και ημαστε ετοιμοι!!!Ας ξεκινησουμε λοιπον:

Το παιχνιδι παιζεται σε 6 φασεις!

1η φαση:Ανοιγεται η 1η καρτα γεγονοτος και επηρρεαζει τον κοσμο συμφωνα με το κειμενο της.Καποιες καρτες εχουν μονο μια ιδιοτητα ενω καποιες αλλες ισχυουν για οσο καιρο ειναι στο παιχνιδι(διπλα στη θεση για τις καρτες στο ταμπλο εχει 2 κενες θεσεις για να τοποθετησεις τις ανοιχτες καρτες.Ετσι η 1η παει στην 1η θεση!Οταν βγει η 2η η 1η καρτα μετακινειται στη θεση 2 και η 2η παιρνει την θεση της.Οταν ανοιχτει κι η 3η καρτα δηλαδη στον 3ο γυρο τοτε η 1η καρτα φευγει απο το παιχνιδι κι αν ειχε ιδιοτητα αυτη χανεται.Επιπλεον προχωραει η 2η καρτα στη θεση της και η 3η παιρνει την 1η θεση στο ταμπλο)!

2η φαση:Οι παιχτες τραβανε τοσες καρτες απο το deck τους βαση του θεου που ελεγχουν(καθε παιχτης εχει ενα deck με καρτες που ειναι ας πουμε κατι σαν τα μαγικα του)!Συνηθως τραβανε ολοι οι παιχτες 2 καρτες πλην του μπλε θεου(δεν θυμαμαι ονομα)ο οποιος τραβαει ωστε να εχει 5 καρτες στο χερι του.Δεν υπαρχει οριο καρτων στο χερι για κανεναν απλως εαν ο μπλε θεος εχει 6 καρτες τοτε δεν τραβαει αλλα καιει μια!

3η φαση:Στην 3η φαση ξεκιναει το παιχνιδι(οι πρωτες 2 κρατανε ενα λεπτο το πολυ).Σ αυτην την φαση οι παιχτες ξοδευουν την ενεργεια τους(ας το πουμε mana) για να τοποθετησουν φιγουρες στο ταμπλο η να παιξουν καρτες απο το deck τους σε καποια θεση στο ταμπλο!Σημειωση οτι καθε περιοχη χωραει απειρο αριθμο μοναδων αλλα εχει θεση μονο για 2 καρτες κι αν αυτες καλυφθουν απο καποιους αλλους παιχτες τοτε δεν μπορεις να τοποθετησεις τις δικες σου σ εκεινη την περιοχη!Ολοι οι θεοι exoyn 6 ενεργεια πλην του Κοκκινου(Khorne) που εχει 7 ενεργεια!Ολοι λοιπον οι παιχτες με τη σειρα που οριζει το παιχνιδι(κοκκινος,πρασινος,μπλε,μωβ θεος)παιζουν μια ενεργεια(δηλαδη η τοποθετουν φιγουρα η παιζουν καρτα),πληρωνουν το κοστος σε mana και μετα αφου παιξουν ολοι απο μια φορα ξεκινανε παλι απο την αρχη μεχρι να τελειωσει η ενεργεια σε ολους τους παιχτες και να πουνε ολοι μα ολοι πασο!Οταν γινει αυτο προχωραμε στην 4η φαση τη φαση της μαχης.Πιο πριν ομως για να κατανοησετε το παιχνιδι θα σας πω λιγα λογια για τις φιγουρες των θεων!Ολοι οι θεοι εχουν 3 ειδη απο μοναδες τους cultists,τους warriors και τον greater demon!Αναλογως τον θεο που παιζει ο καθε παιχτης οι μοναδες εχουν διαφορετικα χαρακτηριστικα σχετικα με την επιθεση τους και την ζωη τους(αυτα ειναι τα μοναδικα χαρακτηριστικα των μοναδων καμια sp[ecial ability δεν εχουν)!Η επιθεση δειχνει το ποσα ζαρια θα ριξουν στην μαχη,ενω η ασπιδα συμβολιζει την ζωη τους και ειναι το ποσα χτυπηματα αντεχουν πριν εξοντωθουν(συνηθως ειναι 1-4max)!Οι cultists δεν εχουν επιθεση παρα μονο ενα ζωη για ολους και χρησιμοποιουνται μονο για την τοποθετηση μαρκων με το χρωμα του αντιστοιχου θεου(corruption tokens) στο ταμπλο(κατι σαν διαφθορα δειτε το στην περιοχη)καθως και για το domination της περιοχης το οποιο θα εξηγησω παρακατω!Oi warriors kai o greater demon απ την αλλη χρησιμοποιουνται για μαχες και για το domination(δεν ασκουν διαφθορα αυτοι δηλαδη δεν τοποθετουν μαρκες με το χρωμα των θεων στο ταμπλο)!Προσοχη οι μοναδες που εχει ο καθε θεος ειναι περιορισμενες κι ετσι αν σου τελειωσουν δεν μπορεις να καλεσεις αυτην την μοναδα παρα μονο να την μεταφερεις απο μια αλλη περιοχη που την εχεις στην καινουρια που επιθυμεις.Συνηθως σε μεσο ορο υπαρχουν 5-6 cultists,3-4 warriors kai 1 demon!

4η φαση:Σ αυτη τη φαση ξεκινωντας απο την 1η περιοχη και ακολουθωντας τα πετρινα βελη επιλυονται ολες οι μαχες σε οποιαδηποτε περιοχη υπαρχουν μοναδες διαφορετικων θεων!Μαχη γινεται ακομα κι αν υπαρχουν μοναδες και των 4 θεων με τους παιχτες που χειριζονται τον καθε θεο να διαλεγουν σε ποιον απο τους αλλους αντιπαλους θα επιτεθουν βαση της στρατηγικης τους.Οι μαχες ειναι ολες ταυτοχρονα αρα ακομα κι αν η μοναδα σου σκοτωθει,πριν αφαιρεθει απο το ταμπλο θα ριξει ζαρι για να προκαλεσει ζημια αν τα καταφερει!Οι μαχες γινονται ως εξης:Παλι με τη σειρα που οριζει το παιχνιδι(κοκκινος,πρασινος,μπλε,μωβ θεος)η οσοι υπαρχουν απο τους 4 τελος παντων σε μια περιοχη οι παιχτες προσθετουν το συνολο των επιθεσεων ολων των μοναδων τους και ριχνουν τοσα ζαρια.πριν ριξουν τα ζαρια διαλεγουν σε ποον θεο θα επιτεθουν(μπορουν μονο να στοχευσουν εναν θεο αν για καποιο λογο μεινει υπολοιπο ζημιας δεν μπορουν να το ριξουν στον αλλο θεο που δεν διαλεξαν ως στοχο).Με 1,2 και 3 αστοχουν ενω με 4,5,6 πετυχαινουν.Το καθε 6αρι ομως που ερχεται προκαλει εκρηξη και ξαναριχνεται μεχρι να μην υπαρχει 6αρι στα ζαρια συνεχιζοντας να προκαλει ζημια.

Παραδειγμα μαχης:Στην 1η περιοχη του ταμπλο υπαρχουν 2 cultists του κοκκινου θεου με επιθεση μηδεν και αμυνα 1 και ενας warrior του μωβ με επιθεση 1 και αμυνα 2!Ο 1ος παιχτης που ειναι ο κοκκινος προσθετει ολες τις επιθεσεις των μοναδων του(0+0=0) αρα δεν ριχνει ζαρι γιατι απλως οι cultists δεν προκαλουν ζημια!Ο warrior oμως του μωβ εχει επιθεση ενα ζαρι αρα ριχνει το ζαρι.Με 1-3 αστοχει και η μαχη συνεχιζεται στην επομενη περιοχη.με 4-5 πετυχαινει.Η μαχη τελειωνει και 1 ζημια προκαλειται σε οποια μοναδα επιθυμει ο επιτιθεμενος.στο παραδειγμα αυτο αφαιρειται ενας απο τους 2 cultists!Me 6 γινεται εκρηξη κραταμε το 1 ζημια και ξαναριχνουμε το ζαρι.Με 1-3 μενουμε στο 1 ζημια.Με 4-5 προκαλουμε και 2η ζημια αρα στο παραδειγμα αφαιρουνται και οι 2 cultists ενω με 6 παλι προκαλουμε 2η ζημια και ξαναριχνουμε το ζαρι κτλ μεχρι να μην υπαρχει 6αρι!

Στην 2η περιοχη του ταμπλο υπαρχουν 2 κοκκινοι warriors,1 μπλε greater demon κι ενας πρασινος warrior.Η μαχη ξεκιναει με τον 1ο παιχτη δηλ τον κοκκινο να προσθετει την επιθεση του(2 warrios με 2 επιθεση ο καθενας=4 ζαρια) και να διαλεγει θεο που θα επιτεθει!Σημειωση αν διαλεξει εναν θεο και η ζημια δεν φτασει να σκοτωσει την μοναδα τοτε η ζημια στο τελος της μαχης αφαιρειτε απο τις μοναδες και στην επομενη μαχη ξεκινανε με φουλ ζωη!Ας πουμε λοιπον οτι διαλεγει να επιτεθει στον μπλε greater demon τοτε ριχνει τα 4 ζαρια και φερνει 1-4-6-1 προκαλωντας 2 ζημια και ξαναριχνει το 6αρι που φερνει 5 συνολο λοιπον 3 ζημια οση και η ζωη του μπλε demon.Ο demon ομως πριν αφαιρεθει απο το ταμπλο επιτιθεται κανονικα καθως οι μαχες ειν ταυτοχρονα οπως ειπαμε και μπορει να επιτεθει σε οποιον θεο θελει κι οχι υποχρεωτικα στον κοκκινο που του επιτεθηκε.Διαλεγει λοιπον τον πρασινο warrior και ριχνει το συνολο της επιθεσης του που ειναι 3 ζαρια φερνωντας 1-1-5 προκαλωντας 1 ζημια οσο ακριβως ειναι και η ζωη του warrior.ο πρασινος τωρα warrior ειναι ο μονος που δεν εχει επιτεθει ακομα.Με επιθεση 1 ριχνει 1 ζαρι κι επειδη ο μπλε demon ειναι ηδη νεκρος απο τον κοκκινο θεο διαλεγει να επιτεθει στον κοκκινο θεο που ειναι ο μοναδικος με ζωντανες μοναδες στην περιοχη.Ριχνει λοιπον το ενα ζαρι και φερνει 6.Ξαναριχνει και φερνει παλι 6.Ξαναριχνει και φερνει 4 συνολο 3 ζημια.Οι κοκκινοι warriors εχουν ομως ενα ζωη ο καθενας αρα 2 χτυπηματα ηταν αρκετα να εξοντωθουν.Το 3ο χτυπημα χανεται δεν αντιστοιχειται πουθενα κι ετσι η μαχη τελειωνει και κανενας θεος δεν εχει μοναδες στην περιοχη αυτη!

5η φαση:Σ αυτην την φαση οι παιχτες ξεκινωντας παλι απο την 1η περιοχη στο ταμπλο και πηγαινωντας με την φορα των πετρινων βελων τοποθετουν μια μαρκα με το χρωμα του θεου τους στο ταμπλο(διαφθορα) για καθε cultist που εχει απομεινει στην περιοχη αυτην.Ετσι αν εχουν μεινει σε μια περιοχη 3 cultists μωβ και 2 πρασινοι ο μωβ θεος θα βαλει 3 μαρκες του ενω ο πρασινος 2!Αφου γινει αυτο και για τις 9 περιοχες ξεκιναει το domination της καθε περιοχης.Καθε περιοχη εχει εναν αριθμο πανω της απο 1-5max που ειναι ο αριθμος που ειναι το domination value της!Οι παιχτες προσθετουν τον αριθμο των φιγουρων τους(προσοχη το τι φιγουρες ειναι δεν παιζει κανενα ρολο και ο cultist kai o demon για ενα μετρανε)και σ αυτο το συνολο προσθετουν εαν εχουν παιξει μαγικες καρτες και το κοστος της καρτας που εχουν παιξει.Αν το συνολο ειναι ισο η μεγαλυτερο με το νουμερο της περιοχης τοτε ο παιχτης αυτος εχει το domination της περιοχης και σκοραρει τοσους ποντους οσος ο αριθμος της περιοχης.Σημειωση αν 2 παιχτες ισοβαθμουν τοτε κανεις δεν παιρνει τους ποντους νικης ενω εαν 2 παιχτες εχουν συνολο ισο η μεγαλυτερο με τον αριθμο της περιοχης μονο αυτος με το μεγαλυτερο συνολο παιρνει το domination kai τους ποντους νικης!

Παραδειγμα:Στην 4η περιοχη του ταμπλο που εχει domination value 4 ο μπλε θεος εχει 2 cultists,1 warrior kai 1 greater demon.Ο κοκκινος θεος εχει 2 warrior kai 2 καρτες μια με κοστος 1 και αλλη με κοστος 2.Ο μπλε θεος λοιπον προσθετει τις φιγουρες του και του βγαινει συνολο 4 ενω ο κοκκινος τις δικες του φιγουρες (2) συν το κοστος των καρτων του (1+2=3) συνολο 5 αρα ο κοκκινος θεος εχει το domination και παιρνει 4 ποντους οσους λεει ο αριθμος της περιοχης!

6η φαση:Σ αυτην την φαση γινεται το λεγομενο καθαρισμα του ταμπλο απο τις καρτες που παιχτηκαν αυτον τον γυρο ωστε να αδειασουν οι θεσεις για να ειναι διαθεσιμες για τον επομενο,προχωρανε οι παιχτες το advancement τους συμφωνα με το ποσα advancements token κερδισαν αυτον τον γυρο και τσεκαρουμε εαν υπαρχει νικητης!ΚΙατοπιν ενας νεος γυρος ξεκιναει με τις ιδιες ακριβως φασεις!

EXTRA ΚΑΝΟΝΕΣ:Καθε θεος εχει ενα δικο του και μοναδικο advancement το οποιο και προχωρανε στην 5η φαση καθε γυρου 1-2 θεσεις συμφωνα με το ποσα advancement tokens εχουν μαζεψει στη διαρκεια του γυρου!Το παιχνιδι τελειωνει με 3 τροπους…

1ος: Να φτασει στο τελος της 5ης φασης ενας θεος στο τελος το advancement του.

2ος:Να φτασει η να περασει ενας θεος στο τελος της 5ης φασης τους 50 ποντους νικης και

3ος:Να τελειωσουν οι 7 event cards απο το ταμπλο χωρις να εχει κερδισει κανενας οποτε χανουν ολοι οι θεοι κι επικρατει το χαος!!!

Σημειωση:Αν στο τελος της 5ης φασης γινει να ειναι ενας θεος με πανω απο 50 ποντους κι ενας να χει φτασει το advancement του στο τελος επικρατει αυτος με το advancement καθως θεωρειτε πιο σημαντικο απο τους ποντους.Αν φτασουν 2 θεοι το advancement τους στο τελος στον ιδιο γυρο νικητης ειναι αυτος που εχει τους περισσοτερους ποντους νικης(απο τους 2 που ισοβαθμισαν εννοειται).

Το advancement ειναι ενα μπονους που παιρνει ο καθε θεος συμφωνα με το πως επαιξε τον γυρο που περασε και δινει μοναδικα προνομια στους θεους για καθε θεση που το προχωρανε απο το να τραβηξουν extra καρτες απο το deck τους για περισσοτερες επιλογες στον επομενο γυρο μεχρι αναβαθμισεις για τις μοναδες τους(εδω δινουν καποιες abilities πλεον οι μοναδες εαν καταφερετε να τις αναβαθμισετε)!Επομενος ακομα κι αν δεν στοχευετε να νικησετε προχωρωντας το advancement σας καλο ειναι να το κανετε για να παιρνετε τα χρησιμα μπονους που δινει!Ο καθε θεος προχωραει το advancement του διαφορετικα.Αυτο αναγραφεται στην καρτα του καθε θεου και πριν αρχισει το παιχνιδι οι παιχτες υποχρεουνται να πουν πως προχωραει ο θεος τους το advancement του.Συνηθως εχει να κανει με το ποση επιρροη ασκει σε μια περιοχη,η εαν σκοτωσει τουλαχιστον μια μοναδα σε μια περιοχη η αν κανει dominanation se mia perioχη!Οσοι εκπληρωσουν αυτο που αναγρεφει η καρτα θεου τους παιρνουν ενα advancement token και εξασφαλιζουν οτι θα προχωρησουν τουλαχιστον 1 θεση το advancement τους!Αυτος ομως και μονο αυτος που θα μαζειψει τα περισσοτερα advancement tokens θα προχωρησει μια επιπλεον θεση το advancement toυ!Εαν 2 η περισσοτεροι θεοι ισοβαθμισουν τοτε κανεις δεν προχωραει 2η θεση.

Επιπλεον κανονας ειναι η καταστροφη των περιοχων του χαρτη!Υπαρχουν 5 καρτες καταστροφης(ruination cards) που τοποθετουνται στο ταμπλο ανοιχτες με την καρτα με το νουμερο 1 πανω κι αυτη με το 5 τελευταια!Η καθε καρτα λεει ποσους ποντους νικης δινει η καταστροφη των περιοχων σ αυτους που συμμετειχαν στην καταστροφη.Καθε περιοχη αντεχει 12 μαρκες θεων(διαφθορα) οποιουδηποτε χρωματος.Οταν μπει η 12η η περιοχη καταστρεφεται.Οσοι λοιπον εβαλαν μαρκες θεων τους αυτον τον γυρο θεωρουνται οι καταστροφεις και παιρνουν οσους ποντους νικης λεει η καρτα!Επιπλεον ο 1ος σε συνολο μαρκες θεων του παιχτης παιρνει ενα extra bonus ποντων συμφωνα με την καρτα ενω o 2os σε συνολο μαρκες θεων ενα μικροτερο αλλα καθολου αμελητεο bonus ποντων παλι συμφωνα με την ruination card!

Τελος στο παιχνιδι υπαρχουν και καποια tokens 9 απο τα οποια ξεκινουν απο το σετ απ ενα σε καθε περιοχη!Αυτα μπορει να ειναι απο απλους χωριοκους που εχουν επιθεση 0 και ζωη 1 αλλα αν δεν τους σκοτωσεις δεν κανεις domination την περιοχη αυτη,μεχρι noble tokens που αυξανουν κατα ενα την δυσκολια στο domination Της περιοχης(πχ αν εχει αριθμο 4 και noble token εχει domination value 5) και αρκετα αλλα που θα σας παρει ομως μολις 2 λεπτα να τα κατανοησετε!

Σε γενικες γραμμες ειναι ενα ελαφρυ strategy wargame με αρκετη στρατηγικη αλλα και τυχη(εχει ζαρι) που το μονο ελαττωμα που του βρισκω ειναι οτι δεν ειναι καλα ισορροπημενο καθως οποιος εχει τον κοκκινο θεο πολυ πολυ δυσκολα θα χασει καθως εχει το ευκολοτερο advancement απο ολους τους αλλους με αποτελεσμα να ανεβαινει 2 στο γυρο και να μην προλαβαινουν οι αλλοι!
    Κατανοω οτι ειναι ενα τεραστιο και κουραστικο review καθως εγραψα σχεδον ολοκληρο το rulebook αλλα το εκανα επειδη καποιος μου πε οτι ηθελε να το αγορασει ετσι ωστε να εχει πληρη επιγνωση του τι θα παρει ωστε να ξερει αν θα δωσει τα 50 περιπου ευρω για την αγορα του καθως δεν ειν καθολου φτηνο το χομπι μας οπως εχω ξαναπει…Και παλι συγνωμη αν σας κουρασα και καλο σας βραδυ!

VitaKapa
    Participant

άλλο ένα άψογο Review :salute: μας έχεις κακομάθει Garif
    υπεραναλυτικό
    υπερεπεξηγηματικό
    υπεραληθές μιας και το παιχνίδι το έχω παίξει και αυτά που γράφεις με εκφράζουν 100%

Σε ευχαριστούμε φίλε Garif είσαι φοβερός :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
    http://cf.geekdo-images.com/images/pic1099977_md.jpg” alt=””>

VitaKapa
    Participant

άλλο ένα άψογο Review :salute: μας έχεις κακομάθει Garif
    υπεραναλυτικό
    υπερεπεξηγηματικό
    υπεραληθές μιας και το παιχνίδι το έχω παίξει και αυτά που γράφεις με εκφράζουν 100%

Σε ευχαριστούμε φίλε Garif είσαι φοβερός :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
    http://cf.geekdo-images.com/images/pic1099977_md.jpg” alt=””>

Tomahawk
    Member

1ον σε ευχαριστώ για το request μου, κατατοπιστικότατο και αναλυτικό review. Είναι ο τύπος strategy παιχνιδιού που ψάχνω :thumbsup: δε μπορώ τα βαριά strategy (αν και έχω ακούσει τα καλύτερα λόγια για ένα strategy αριστούργημα… το Twilight Imperium το οποίο κάποια στιγμή θα το ψάξω), Το Chaos in… θα είναι ένα από τα επόμενα που θα πάρω σίγουρα αν και είμαι στην φάση των exploration-dungeon crawl :Ρ

ίσως κάνω ένα review για το War of the Ring αυτές τις μέρες είναι από τα λίγα strategy που εχω

Tomahawk
    Member

1ον σε ευχαριστώ για το request μου, κατατοπιστικότατο και αναλυτικό review. Είναι ο τύπος strategy παιχνιδιού που ψάχνω :thumbsup: δε μπορώ τα βαριά strategy (αν και έχω ακούσει τα καλύτερα λόγια για ένα strategy αριστούργημα… το Twilight Imperium το οποίο κάποια στιγμή θα το ψάξω), Το Chaos in… θα είναι ένα από τα επόμενα που θα πάρω σίγουρα αν και είμαι στην φάση των exploration-dungeon crawl :Ρ

ίσως κάνω ένα review για το War of the Ring αυτές τις μέρες είναι από τα λίγα strategy που εχω

Σ ευχαριστω νιtakapa για τα καλα σου λογια.δεν ξερω αν ειμαι καλος στα review αλλα τουλαχιστον ξερω οτι αγαπω τα επιτραπεζια και γουσταρω να λιωνω…και παλι ευχαριστω κ θα προσπαθησω και γι αλλα review συντομα.

Σ ευχαριστω νιtakapa για τα καλα σου λογια.δεν ξερω αν ειμαι καλος στα review αλλα τουλαχιστον ξερω οτι αγαπω τα επιτραπεζια και γουσταρω να λιωνω…και παλι ευχαριστω κ θα προσπαθησω και γι αλλα review συντομα.

Φιλε τομαχωκ σ ευχαριστω για τα καλα σου λογια κι ελπιζω να σε καλυψα σχετικα με το παιχνιδι.ανεφερες ενα επος των strategy games το twilight impirium.δυστυχως δεν το εχω και το εχω παιξει μονο 2 φορες παλια αλλιως θα εκανα ενα review να σε κατατοπισω.το μονο σιγουρο ειναι οτι ειναι παιχνιδαρα επικων διαστασεων αλλα πολυ βαρυ ακομα κ με τους απλους κανονες ενω διαρκει κανα 6ωρο τουλαχιστον και λιγο λεω…οσο για το war of the ring τα λογια ειναι περιττα.παιχνιδαρα με τελεια ατμοσφαιρα.αναμενω με αγωνια το review σου για να δω πως βλεπεις εσυ το παιχνιδι με την δικη σου οπτικη.

Φιλε τομαχωκ σ ευχαριστω για τα καλα σου λογια κι ελπιζω να σε καλυψα σχετικα με το παιχνιδι.ανεφερες ενα επος των strategy games το twilight impirium.δυστυχως δεν το εχω και το εχω παιξει μονο 2 φορες παλια αλλιως θα εκανα ενα review να σε κατατοπισω.το μονο σιγουρο ειναι οτι ειναι παιχνιδαρα επικων διαστασεων αλλα πολυ βαρυ ακομα κ με τους απλους κανονες ενω διαρκει κανα 6ωρο τουλαχιστον και λιγο λεω…οσο για το war of the ring τα λογια ειναι περιττα.παιχνιδαρα με τελεια ατμοσφαιρα.αναμενω με αγωνια το review σου για να δω πως βλεπεις εσυ το παιχνιδι με την δικη σου οπτικη.

VitaKapa
    Participant

@garif » Πέμ Νοέμ 07, 2013 11:14 am wrote:

Σ ευχαριστω νιtakapa για τα καλα σου λογια.δεν ξερω αν ειμαι καλος στα review…

Μόνο καλός? Είσαι φοβερός!!! Σε ότι έχω διαβάσει μέχρι τώρα δίνεις μια υπεραναλυτική και αντιπροσωπευτική ματιά!!! Και δεν το λέω απλά για να το πω γιατί τα περισσότερα παιχνίδια τα εχω παίξει, οπότε αυτά που γραφεις με εκφράζουν πληρως
    :salute:

Είμαστε πολύ τυχεροί που σε έχουμε στην επιτραπέζια παρέα μας 🙂

VitaKapa
    Participant

Μόνο καλός? Είσαι φοβερός!!! Σε ότι έχω διαβάσει μέχρι τώρα δίνεις μια υπεραναλυτική και αντιπροσωπευτική ματιά!!! Και δεν το λέω απλά για να το πω γιατί τα περισσότερα παιχνίδια τα εχω παίξει, οπότε αυτά που γραφεις με εκφράζουν πληρως

@VitaKapa » Πέμ Νοέμ 07, 2013 6:00 pm wrote:

Και παλι ευχαριστω πολυ φιλε!!!Χαρα μου που βρισκομαι στην παρεα σας και με χαρα να μεγαλωσουμε ακομα περισσοτερο το παρεακι μας!!!

@VitaKapa » Πέμ Νοέμ 07, 2013 6:00 pm wrote:

Και παλι ευχαριστω πολυ φιλε!!!Χαρα μου που βρισκομαι στην παρεα σας και με χαρα να μεγαλωσουμε ακομα περισσοτερο το παρεακι μας!!!

Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.