Επιτραπέζια Παιχνίδια – Board Games | Epitrapaizoume.gr › Forums › Επιτραπαίζουμε Magazine › Αρθρογράφοι (μόνιμοι ή έκτακτοι) – Επιτραπαίζουμε Magazine
- This topic is empty.
-
AuthorPosts
-
12/11/2013 at 7:55 pm #17926
VitaKapaParticipanthttp://epitrapaizoume.gr/wp-content/uploads/epitrapaizoumemagazinesidebar7.jpg” alt=””>Καλησπέρα , ποστάρω αυτό το θέμα, μιας και με κάποιους το έχω συζητήσει αλλά ας υπάρχει και εδώ σαν υπενθίμιση!!!
Αν κάποιο παιδί έχει όρεξη και διάθεση να συμμετέχει στην προσπάθεια που κάνουμε με το περιοδικό, με μόνιμη στήλη ή με
έκτακτα άρθρα όποτε επιθυμεί, ας επικοινωνήσει μαζί μου με pm για να τον ενημερώσω :meeple:Θεματολογικά, μπορείτε να κάνετε παρουσίαση κάποιου άρθρου με Review, ή εντυπώσεις από κάτι που έπαιξε και δοκίμασε
είτε αν έχει κάτι περισσότερο συγκεκριμένο να προτείνει, θα χαρούμε να το ακούσουμεΦιλικά εκ μέρους του
Περιοδικού
Βαγγέλης
:epitrapaizoume:12/11/2013 at 11:19 pm #18811
TomahawkMemberΜε ψήνει τέρμα… αλλά πολλές υποχρεώσεις ρε παιδί μου αυτή η ζωή… το κεφάλι μου που χώρος και (δε θα πω διάθεση :Ρ) αλλά ενέργεια, και για αυτό!; :Ρ μήπως να μεγαλώναμε λίγο τη μέρα; :Ρ ένα 5ωράκι ακόμα θα το ‘θελε
12/11/2013 at 11:19 pm #18911
TomahawkMemberΜε ψήνει τέρμα… αλλά πολλές υποχρεώσεις ρε παιδί μου αυτή η ζωή… το κεφάλι μου που χώρος και (δε θα πω διάθεση :Ρ) αλλά ενέργεια, και για αυτό!; :Ρ μήπως να μεγαλώναμε λίγο τη μέρα; :Ρ ένα 5ωράκι ακόμα θα το ‘θελε
13/11/2013 at 4:56 am #18812
VitaKapaParticipant@Tomahawk » Τετ Νοέμ 13, 2013 2:19 am wrote:
Με ψήνει τέρμα… αλλά πολλές υποχρεώσεις ρε παιδί μου αυτή η ζωή… το κεφάλι μου που χώρος και (δε θα πω διάθεση :Ρ) αλλά ενέργεια, και για αυτό!; :Ρ μήπως να μεγαλώναμε λίγο τη μέρα; :Ρ ένα 5ωράκι ακόμα θα το ‘θελε
Καλά αυτό ξαναπες το 🙂 και ένα 2ωράκι να την μεγαλώναμε πάλι ευχαριστημένος θα ήμουνα 😀
Δεν προλαβαίνω Loco Mondo13/11/2013 at 4:56 am #18912
VitaKapaParticipant@Tomahawk » Τετ Νοέμ 13, 2013 2:19 am wrote:
Με ψήνει τέρμα… αλλά πολλές υποχρεώσεις ρε παιδί μου αυτή η ζωή… το κεφάλι μου που χώρος και (δε θα πω διάθεση :Ρ) αλλά ενέργεια, και για αυτό!; :Ρ μήπως να μεγαλώναμε λίγο τη μέρα; :Ρ ένα 5ωράκι ακόμα θα το ‘θελε
Καλά αυτό ξαναπες το 🙂 και ένα 2ωράκι να την μεγαλώναμε πάλι ευχαριστημένος θα ήμουνα 😀
Δεν προλαβαίνω Loco Mondo13/11/2013 at 7:02 pm #18814
Αχιλλέας ΓαρυφάλουParticipantΓαμω τις ιδεες γουσταρω τρελα αλλα οπως ειπε κι ο φιλος Τομαχωκ πολυ τρεξιμο πολλες δουλειες(μολις μπηκα σπιτι απο το πρωι στις 6) αλλα θα στειλω pm για παραπανω λεπτομερεις…
13/11/2013 at 7:02 pm #18913
Αχιλλέας ΓαρυφάλουParticipantΓαμω τις ιδεες γουσταρω τρελα αλλα οπως ειπε κι ο φιλος Τομαχωκ πολυ τρεξιμο πολλες δουλειες(μολις μπηκα σπιτι απο το πρωι στις 6) αλλα θα στειλω pm για παραπανω λεπτομερεις…
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.
Επιτραπαίζουμε – Επιτραπέζια Παιχνίδια – Board Games Τα πάντα για τα αγαπημένα σου επιτραπέζια