Κεντρική / Mage Company / Τα Νέα της Mage Company Ιανουάριος 2015

Τα Νέα της Mage Company Ιανουάριος 2015

Mage Company News January 2015 PostΤο δελτίο Ειδήσεων της Mage Company με τα νέα της σχέδια για τους μήνες που μας έρχονται: Καλησπέρα σε όλη την Ελληνική Κοινότητα. Το 12 Realms: Ancestors Legacy θα είναι σύντομα έτοιμο αν και σίγουρα θα υπάρξει καθυστέρηση λόγω διακοπών στην Κίνα αλλά και του μεγάλου αριθμού μινιατούρων που πρέπει να βαφτούν. Συνολικά πρέπει να ετοιμαστούν περίπου 30000 βαμμένες μινιατούρες. Λάβαμε και μερικές φωτογραφίες από δείγματα πριν από μερικές μέρες και τις ποστάρουμε εδώ.

Το 12 Realms: Ghost Town θα σταλεί σε όλους ταυτόχρόνα με το 12 Realms: Ancestors Legacy. Ανεβάσαμε ήδη μερικές φωτογραφίες με το υλικό αυτού του νέου Βασιλείου.

hoyuk-anatolia-postΗ καμπάνια για το Höyük: Anatolia συνεχίζει και πλέον προχωράμε να ανοίξουμε διάφορα Stretch Goals. Ήδη έχουμε φτιάξει διάφορα πακέτα όπου τα μεταφορικά για Ευρώπη είναι μηδενικά. Αν σας αρέσει γενικά το παιχνίδι, είναι μια καλή ευκαιρία για να το αποκτήσετε με τα εξπάνσιονς. Επιπλέον όλα μας τα παιχνίδια είναι διαθέσιμα σε αυτήν την καμπάνια: link

Το Raid & Trade βρίσκεται υπο εξέλιξη και παράγεται. Όλες οι Μινιατουρες είναι ήδη έτοιμες και πριν λίγες μέρες ολοκλρώθηκε και το Outposτ. Έχουμε μια ιδιαίτερη αδυναμία στα κτίρια. H αγγλική έκδοση του παιχνίδιου γίνεται από την MAGE Company όμως πλέον ξεκινούμε μια σειρά συνεργασιών τις οποίες δουλεύαμε καιρό τώρα και πλέον μπορούμε να τις ανακοινώσουμε. Η Γαλλική και Ισπανική έκδοση του παιχνιδιού θα γίνουν από την Edge Entertainment βασικός εκδότης της FFG σε αυτές τις χώρες. Όλες οι εκδόσεις θα κυκλοφορήσουν ταυτόχρονα. H Atalia Jeux ξεκινά τη διανομή του Höyük στη Γαλλία, ενώ στο Καναδά η Lion Ramparts θα διανέμει όλα τα παιχνίδια μας. Πλεόν είναι σε εξέλιξη η έκδοση κάποιων παιχνιδιών σε Ιταλία, Κίνα, Ιαπωνία και Γερμανία.

Περισσότερα τα game fairs από φέτος αφού στο κατάλογο προστίθενται τα Bremer Volkshochschule, όπου πραγματοποιείται στη Βρέμη και είναι αποκλειστικά για το Γερμανικό κοινό και το UK Expo όπου πραγματοποιείται στην Αγγλία στο τέλος Μαιου.

Για όσους ενδιαφέρονται τοπικά, μπορείτε να βρείτε τα παιχνίδια μας στα Fantasy Shop, στην Πλατεία Βικτωρίας και στα Εξάρχεια.

Όσον αφορά περισσότερους τίτλους, θα τους ανακοινώσουμε στο προσεχές μέλλον…

12 realms Ghost

Σχετικά με Epitrapaizoume

” We don’t stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing” δηλαδή ” Δεν σταματάμε να παίζουμε επειδή γερνάμε αλλά γερνάμε επειδή σταματάμε να παίζουμε” George Bernard Μας αρέσουν τα επιτραπέζια παιχνίδια και κυρίως μας αρέσει να διασκεδάζουμε παίζοντας ότι λογής παιχνίδι υπάρχει με καλούς φίλους και παρέα!!! Αυτή ήταν και θα είναι η κινητήρια δύναμη αυτής της σελίδας. Η φιλοσοφία του Επιτραπαίζουμε είναι ότι τα παιχνίδια μας φέρνουν περισσότερο κοντά... πήγαινε παίξε

Δείτε επίσης...

TOP 30 Must Have Boardgames – Essen Spiel 2022 by Epitrapaizoume

⚡️ https://linktr.ee/epitrapaizoume 🎲 TOP 30 Must Have Boardgames – Essen Spiel 2022 by Epitrapaizoume ✏️ …