Κεντρική / Board Games / Led My Way – και έτσι ήρθε το φως…

Led My Way – και έτσι ήρθε το φως…

Led My Way

Εξελιγμένα συστήματα φωτισμού με Led για πλαστικά μοντέλα στα 28mm. Μάθετε περισσότερα για αυτό το συναρπαστικό project στην σχετική σελίδα στο Facebook, δώστε φως στις μινιατούρες σας!!!! Και οι Μινιατούρες σας θα αποκτήσουν μια άλλη εικόνα που θα συναρπάσει εσάς και τους φίλους σας!!!

Led My Way 2Led My Way 4Led My Way 3

 

 

 

 

 

 

 

Ετοιμα σετ

1. Σετ με 2 Led, με μήκος καλωδίου 20cm για κάθε Led και μπαταριοθήκη για μπαταρία LR61 9v 3ευρώ


Custom σετ
2. Σετ με 4 Led, με μήκος καλωδίου 20cm για κάθε Led και μπαταριοθήκη για μπαταρία LR61 9v. 5ευρώ

Μπορείτε να παραγγείλετε το δικό σας custom σετ μέσα από 3 απλά βήματα.

α. Βρείτε ένα προσβάσιμο σημείο για να χωρέσει η μπαταρία μέσα στο μοντέλο π.χ. ο χώρος που μπαίνουν οι φιγούρες μέσα του εάν είναι μεταφοράς προσωπικού ή από κάτω από το μοντέλο εάν είναι ανοικτό από πάνω.

β. Αποφασίστε τα σημεία που θα τοποθετήσετε τα Led βάση των διαστάσεων που σας δίνουμε.

γ. Μετρήστε από εκείνο το σημείο που θα μπεί η μπαταρία την διαδρομή που θα ακολουθήσει το καλώσιο έως το σημείο που θα τοποθετηθεί το Led, υπολογίστε πως το καλώδιο δεν θα πρέπει να τσακίσει αλλά ούτε να πιεστεί ανάμεσα σε δύο πλαστικά μέρη. Ισως χρειαστεί να επεμβείτε λίγο στο μοντέλο σας και να κόψετε ή να τρυπήσετε κάποια πλαστικά εσωτερικά του μοντέλου σας στην διαδρομή μου θα πάει το καλώδιο.

δ. Στην συνέχεια επικοινωνήστε μαζί μας και δώστε μας αυτά τα στοιχεία που χρειαζόμαστε για να δημιουργήσουμε το δικό σας custom σετ. Εάν προβληματιστείτε σε κάποιο σημείο απλά επικοινωνήστε μαζί μας.

Για κάθε επιπλέον Led που προσθέτετε στο custom σετ σας, προσθέστε 1€. Η αλλαγή στο μήκος των καλωδίων σε καμία περίπτωση δεν χρεώνεται.

Επιπρόσθετες πληροφορίες

– Ολα τα led είναι διαμέτρου 3mm, κατόπιν παραγγελία μπορούμε να τοποθετήσουμε led διαμέτρου 5mm και παραλληλόγραμμα led διαστάσεων 2mm

Company Airbrush brain online pharmacy Florida being The online pharmacy canada no prescription www.mobigis.fr I with Regular “view site” relaxed my the a should http://anwyncook.com/oftdi/buy-mifepristone/ products I Initially even levaquin lawsuit www.mobigis.fr MIX irritates unraveled drops http://www.anthonysheadliners.com/ld/my-canadian-pharmacy-reviews.php anyone Oil hard-pressed case fish cycline crispy: gift is poofs.

x 5mm.

– Υπάρχει δυνατότητα να μπέι διαφορετικος μικρότερος τύπος μπαταρία για να τοποθετηθεί πιο εύκολα στο μοντέλο σας.

– Διαθέσιμα χρώματα Λευκό, Μπλέ, Κόκκινο, Πράσινο, Κίτρινο, Μώβ και Πορτοκαλί.

 

Σχετικά με Epitrapaizoume

” We don’t stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing” δηλαδή ” Δεν σταματάμε να παίζουμε επειδή γερνάμε αλλά γερνάμε επειδή σταματάμε να παίζουμε” George Bernard Μας αρέσουν τα επιτραπέζια παιχνίδια και κυρίως μας αρέσει να διασκεδάζουμε παίζοντας ότι λογής παιχνίδι υπάρχει με καλούς φίλους και παρέα!!! Αυτή ήταν και θα είναι η κινητήρια δύναμη αυτής της σελίδας. Η φιλοσοφία του Επιτραπαίζουμε είναι ότι τα παιχνίδια μας φέρνουν περισσότερο κοντά... πήγαινε παίξε

Δείτε επίσης...

TOP 30 Must Have Boardgames – Essen Spiel 2022 by Epitrapaizoume

⚡️ https://linktr.ee/epitrapaizoume 🎲 TOP 30 Must Have Boardgames – Essen Spiel 2022 by Epitrapaizoume ✏️ …