Κεντρική / Board Games / K2 – How to Play Video
Δείτε τι καινούργιο, μόλις έφτασε...

K2 – How to Play Video

Το Επιτραπαίζουμε ετοίμασε άλλο ένα νέο Video που μας ζητήθηκε να παρουσιάσουμε. Δείτε πρώτοι την παρουσίαση του επιτραπέζιου παιχνιδιού K2, από τον σχεδιαστή Adam Kałuża. Ένα παιχνίδι για 1 έως 5 παίκτες διάρκειας περίπου 30 με εξήντα λεπτά που απευθύνεται σε ηλικίες από 10 ετών και πάνω. Δείτε το βίντεο-παρουσίαση από αυτό το όμορφο παιχνίδι εξερεύνησης και σπορ ανάβασης στο δεύτερο ψηλότερο βουνό στον κόσμο αλλά και το δεύτερο πιο επικίνδυνα και θανάσιμο. Περισσότερα για το παιχνίδι ΕΔΩ.

Το K2 είναι το δεύτερο ψηλότερο βουνό στον κόσμο αλλά και το δεύτερο πιο επικίνδυνο και θανάσιμο. Πολλοί το αποκαλούν ως το άγριο βουνό μιας και έχει σκοτώσει μέχρι σήμερα έναν στους τέσσερις ορειβάτες που προσπάθησαν να το ανέβουν. Πέραν όμως από αυτό το τρομερό στατιστικό άλλο ένα στοιχείο μας τρομάζει, το βουνό αυτό δεν έχει κατακτηθεί ποτέ χειμώνα.  Η ομάδα σας στέκεται στην σκιά του, έτοιμη να το ανέβει για φήμη και δόξα. Γνωρίζετε τους κινδύνους του K2 πολύ καλά. Καιρικά φαινόμενα στο κόκκινο με συχνές και απότομες καταιγίδες, δύσκολα μονοπάτια και διαδρομές αλλά και έλλειψη οξυγόνου είναι μερικές μόνο από τις δυσκολίες που σας περιμένουν στον δρόμο προς τα επάνω. Θα χρειαστεί να δοκιμάσετε τις αναρριχητικές σας ικανότητες, να βρεθείτε μπροστά από τον καιρό και να έχετε πάντα στον νου σας την ανάγκη για προσαρμοστικότητα καθώς οι ορειβάτες της ομάδας σας θα ανεβαίνουν προς τα πάνω.

Κάντε click παρακάτω στο εξώφυλλο του κουτιού του παιχνιδιού για να μεταβείτε στην σελίδα καταχώρησης με περισσότερες πληροφορίες, κριτική για το παιχνίδι και άλλες ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες:

K2

Βρείτε τις καλύτερες τιμές, που αλλού?

Σχετικά με Epitrapaizoume

” We don’t stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing” δηλαδή ” Δεν σταματάμε να παίζουμε επειδή γερνάμε αλλά γερνάμε επειδή σταματάμε να παίζουμε” George Bernard Μας αρέσουν τα επιτραπέζια παιχνίδια και κυρίως μας αρέσει να διασκεδάζουμε παίζοντας ότι λογής παιχνίδι υπάρχει με καλούς φίλους και παρέα!!! Αυτή ήταν και θα είναι η κινητήρια δύναμη αυτής της σελίδας. Η φιλοσοφία του Επιτραπαίζουμε είναι ότι τα παιχνίδια μας φέρνουν περισσότερο κοντά... πήγαινε παίξε

Δείτε επίσης...

TOP 30 Must Have Boardgames – Essen Spiel 2022 by Epitrapaizoume

⚡️ https://linktr.ee/epitrapaizoume 🎲 TOP 30 Must Have Boardgames – Essen Spiel 2022 by Epitrapaizoume ✏️ …