Κεντρική / Board Games / ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ & ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ: PitchCar

ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ & ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ: PitchCar

Το Pitchcar είναι ένα παιχνίδι δεξιοτήτων, όπου μεγάλα ξύλινα κομμάτια, έρχονται κοντά και ενώνονται σαν puzzle για να σχηματίσουν αγώνες δρόμους, η αλλιώς πίστες στις οποίες μικροί και μεγάλοι θα διαγωνιστούν για την πρώτη θέση.

Οι παίκτες δεν έχουν αυτοκινητάκια, αλλά λείους ξύλινους δίσκους, ο κάθε ένας στο χρώμα του, που φέρουν επάνω ένα αυτοκόλλητο αγωνιστικού αυτοκινήτου Fomula ένα. Οι μικροί και μεγάλοι φίλοι, εναλλάσσουν σειρές χτυπώντας με τα δάκτυλα τους τον δίσκο αυτοκίνητο τους (flickering) προσπαθώντας να μείνουν μέσα στην πίστα και σιγά, σιγά να περάσουν  μπροστά και να τερματίσουν πρώτοι για να κερδίσουν.

Οι κανόνες είναι εξαιρετικά απλοί, ωστόσο μη ξεγελιέστε, μιας και αν και εύκολο και διασκεδαστικό, με την χρήση θα δείτε ότι οι μικροί και όχι μόνο φίλοι μας θα μπορούν να βελτιώνονται και να καταφέρνουν με περισσότερη δεξιότητα και μαεστρία να φτάνουν ακόμα πιο μακριά και αν εκτοπίζουν τον ανταγωνισμό στην πορεία.

Το Pitchcar είναι μια εξαιρετική παραγωγή και εγγυάται να προσφέρει ατελείωτες ώρες διασκέδασης, ενώ είναι βέβαιο ότι θα κάνει τους πάντες να θέλουν να έρθουν ξανά και ξανά στο τραπέζι ή στο πάτωμα, για να παίξουν. Τα κομμάτια της πίστας συνδυάζονται με αμέτρητες πιθανές διατάξεις μεταξύ τους και έτσι διασφαλίζουν ότι καμία πίστα δεν θα είναι ίδια με την επόμενη.

Το φυλλάδιο οδηγιών περιέχει αρκετές προτεινόμενες διατάξεις τις οποίες μπορείτε να επακολουθήσετε και να βουτήξετε σε 2-3 λεπτά στο παιχνίδι. Εύκολα μπορεί κανείς να συνδυάσει και δυο κόπιες του παιχνιδιού μεταξύ τους για ακόμα μεγαλύτερες πίστες, ενώ κυκλοφορούν και αρκετές επεκτάσεις με ακόμα περισσότερα τμήματα, γέφυρες, μεγάλες ευθείες, απότομες στροφές αλλά και ράμπες για άλματα κ.α.

Μικροί και μεγάλοι θα δουν το κοντέρ διασκέδασης αλλά και ευχαρίστησης τους να χτυπάει κόκκινο, ενώ το παιχνίδι αποτελεί μια ιδανική πρόταση για τους γονείς με τα παιδιά τους. Το σίγουρο είναι ότι όλοι θα βελτιώσουν την επιδεξιότητα τους και επιπλέον θα κάνουν εύκολα περισσότερους φίλους μιας και όποιος βλέπει το παιχνίδι μπροστά του δεν μπορεί να πάρει τα μάτια του από πάνω του, ειδικά όταν δει άλλους να παίζουν…

Το Επιτραπαίζουμε έχει κάνει ένα σύντομο βίντεο επεξήγησης και κριτικής για το παιχνίδι που μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω.

Κάντε click παρακάτω στο εξώφυλλο του κουτιού του παιχνιδιού για να μεταβείτε στην σελίδα καταχώρησης με περισσότερες πληροφορίες, κριτική για το παιχνίδι και άλλες ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες:

Σχετικά με Πένυ Κεφαλά

Η Πένυ είναι εργοθεραπεύτρια και ιπποθεραπεύτρια. Στη δουλειά της συχνά έρχεται σε επαφή με παιδιά και ενήλικες με γνωστικές, κινητικές και άλλες δυσλειτουργίες. Της αρέσουν τα εκπαιδευτικά, διαδραστικά παιχνίδια, κυρίως όμως, αυτά που που κάνουν τους ανθρώπους να επικοινωνούν και να γελάνε με την καρδιά τους.

Δείτε επίσης...

TOP 30 Must Have Boardgames – Essen Spiel 2022 by Epitrapaizoume

⚡️ https://linktr.ee/epitrapaizoume 🎲 TOP 30 Must Have Boardgames – Essen Spiel 2022 by Epitrapaizoume ✏️ …