Κεντρική / Board Games / ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ & ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ: Ice Cool
Δείτε τι καινούργιο, μόλις έφτασε...

ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ & ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ: Ice Cool

Γεια σας φίλοι μου! Το καλοκαίρι μπορεί να πέρασε αλλά το παιχνίδι δεν σταματά! Σίγουρα θα βρείτε λίγο χρόνο ενδιάμεσα από τα διαβάσματα και τις άλλες σας δραστηριότητες για να χαλαρώσετε παίζοντας! Μια πολύ καλή πρόταση για μερικές στιγμές γέλιου και διασκέδασης είναι το Ice Cool. Παίζεται από 2 έως 4 παίκτες, έχει διάρκεια 20 λεπτά περίπου και απευθύνεται σε ηλικίες από 6 και πάνω.

ice-cool_10

Πάμε όμως να μπούμε λίγο στο κλίμα του παιχνιδιού! Οι παίκτες είναι μικροί πιγκουίνοι που πάνε σχολειό και φυσικά περιμένουν την ώρα για το διάλειμμα του φαγητού. Καθώς, η ώρα για το διάλειμμα πλησιάζει και οι νεαροί πιγκουίνοι θα φάνε τελικά το ψάρι που τόσο λαχταρούν, υπάρχουν μερικοί κατεργάρηδες που νομίζουν ότι είναι αρκετά γρήγοροι ώστε να αρπάξουν μερικά από τα ψάρια πριν την ώρα του φαγητού. Όμως έχουν ξεχάσει ένα πράγμα …τον επιστάτη του σχολείου. Κάθε μέρα στο σχολείο, ένας από εσάς ορίζετε ως επιστάτης  και έχει στην αρμοδιότητα του να φυλάει το σχολείο από τους κατεργάρηδες πιγκουίνους. Φυσικά με κάποιο αντάλλαγμα. Αν στην βάρδια του πιάσει κάποιον πιγκουίνο να πάει να κλέψει φαγητό τότε κερδίζει ένα επιπλέον ψάρι! Όσους περισσότερους τσακώσει να κλέβουν λοιπόν, τόσα περισσότερα ψάρια θα κερδίσει.

ice-cool_13

Ένα παιχνίδι κυνηγητού ξεκινά! Οι κατεργάρηδες τρέχουν ασταμάτητα και προσπαθούν να αρπάξουν ψάρια και ο επιστάτης πιγκουίνος προσπαθεί να πιάσει κάθε έναν από αυτούς για να διατηρήσει τον έλεγχο και φυσικά να κερδίσει extra ψάρια. Το θέμα είναι ποιος θα το καταφέρει με μεγαλύτερη επιτυχία;

ice-cool_5

Το Ice Cool  είναι ένα flicking game, όπου σε κάθε γύρο ένας από τους παίκτες θα έχει τον ρόλο του επιστάτη, με σκοπό να πιάσει όλους τους άλλους πιγκουίνους που προσπαθούν να κλέψουν ψάρια και να κερδίσει επιπλέον πόντους νίκης. Οι υπόλοιποι παίκτες κινούνται πάνω στο ταμπλό προσπαθώντας να περάσουν μέσα από τις διάφορες πόρτες και να κερδίσουν ψάρια που θα τους δώσουν πόντους. Ο γύρος τελειώνει είτε όταν ο παίκτης επιστάτης πιάσει τους υπόλοιπους πιγκουίνους τουλάχιστον από μια φορά τον καθένα, είτε όταν κάποιος από τους υπόλοιπους πιγκουίνους  καταφέρει να περάσει μέσα και από τις τρεις πόρτες με ψάρια που υπάρχουν στο παιχνίδι. Κάθε παίκτης θα παίξει από μια φορά τον ρόλο του επιστάτη και στο τέλος του παιχνιδιού νικητής θα είναι ο παίκτης που κατάφερε να συγκεντρώσει τους περισσότερους πόντους νίκης δηλαδή τις περισσότερες κάρτες ψαριών.

ice-cool_4

Ένα ευχάριστο και άκρως διασκεδαστικό παιχνίδι δεξιοτήτων , όπου καλείστε να χρησιμοποιήσετε στο μέγιστο τις δυνατότητες σας στο flicking και να σπρώξετε τους πιγκουίνους στην κατεύθυνση που θέλετε για να κερδίσετε τους περισσότερους πόντους νίκης.

Δείτε το Video Παρουσίαση του παιχνιδιού από το Επιτραπαίζουμε:

ice-cool

Βρείτε τις καλύτερες τιμές, που αλλού?

Σχετικά με Πένυ Κεφαλά

Η Πένυ είναι εργοθεραπεύτρια και ιπποθεραπεύτρια. Στη δουλειά της συχνά έρχεται σε επαφή με παιδιά και ενήλικες με γνωστικές, κινητικές και άλλες δυσλειτουργίες. Της αρέσουν τα εκπαιδευτικά, διαδραστικά παιχνίδια, κυρίως όμως, αυτά που που κάνουν τους ανθρώπους να επικοινωνούν και να γελάνε με την καρδιά τους.

Δείτε επίσης...

NEA: HUANG το νέο Tigris & Euphrates από την PHALANX

Ανακοίνωση νέου παιχνιδιού της PHALANX με τίτλο HUANG το οποίο είναι το παλιό  Tigris & Euphrates του …