Κεντρική / Board Games / “Επιτραπέζιο 2014″- Διαγωνισμός Σχεδιασμού Επιτραπεζίων

“Επιτραπέζιο 2014″- Διαγωνισμός Σχεδιασμού Επιτραπεζίων

pic2008531_lgEvent: EPITRAPEZIO 2014 @Στράτος Βασιλικός Hotel
Πότε: Κυριακή 18 Μαίου, από τις 10:00 am
Τοποθεσία: Ξενοδοχείο Στράτος Βασιλικός, Μιχαλακοπούλου 114, Αθήνα 11527
Περιγραφή: Διαγωνισμός Ελλήνων Σχεδιαστών Επιτραπέζιων (Main Contest)
Χάρτης:  εδώ

Η ημέρα του διαγωνισμού θα ξεκινήσει στις 10 το πρωί για το κοινό και θα ολοκληρωθεί στις 20.00 το βράδι οπότε και θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα. Η είσοδος είναι ελεύθερη, το να παίξετε παιχνίδια και να συμμετέχετε στις κληρώσεις των παιχνιδιών είναι δωρεάν. Τέλος κατά την διάρκειας της ημέρας θα υπάρχει δωρεάν γαλλικός καφές για κοινό και συμμετέχοντες. Στην αίθουσα ΟΛΥΜΠΙΑ θα σας υποδεχθούν και οι 22 διαγωνιζόμενοι με τα παιχνίδια τους. Ο ρόλος τους εκείνη την ημέρα είναι να δείξουν το νέο παιχνίδι τους στο κοινό. Οι επισκέπτες μπορούν να διαλέξουν με την παρέα τους ή χωρίς ένα παιχνίδι και να κάτσουν να παίξουν. Ο σχεδιαστής θα σας εξηγήσει τους κανόνες ώστε να μπορέσετε παίξετε (ολόκληρο ή μέρος αυτού αν είναι μεγάλο σε διάρκεια αρκετό όμως για να το γευτείτε και να το καταλάβετε). Επίσης θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε τις παρατηρήσεις σας, να τους εκφράσετε την άποψή σας για το παιχνίδι τους ώστε να μπορέσουν να το εξελίξουν.

Φεύγοντας από το τραπέζι ο επισκέπτης θα λαμβάνει ένα κουπόνι το οποίο το παραδίδει στην γραμματεία για να λάβει ένα λαχνό για τις επερχόμενες κληρώσεις δώρων που θα γίνονται κατά τη διάρκεια της ημέρας. Επιπλέον ο επισκέπτης μπορεί να δώσει «Like» για το παιχνίδι που έπαιξε το οποίο στο τέλος θα κρίνει ποιο παιχνίδι ήταν το αγαπημένο του κοινού.

Διαδικασία Εκλογής Νικητή

Ο νικητής του διαγωνισμού προκείπτει από την κρτική επιτροπή του διαγωνισμού. Η επιτροπή αυτή κάθε χρόνο εμπλουτίζεται με νέα και διαφορετικά άτομα διατηρώντας την ακαιρεότητά της. Ο ρόλος κάθε κριτή είναι να παίξει ξανά και ξανά τα διαγωνιζόμενα παιχνίδια και στο τέλος να τα βαθμολογήσει ώστε να βγει ο νικητής του διαγωνισμού. Κάθε κριτής θα προτείνει 10 παιχνίδια από το σύνολο των διαγωνιζόμενων τα οποία προκρίνονται στη δεύτερη φάση. Οι κριτές παίζουν ξανά τα 10 επικρατέστερα παιχνίδια και αφού πλέον έχουν πλήρη εικόνα βάζουν τα παιχνίδια σε σειρά από το 1 μέχρι το 10. Το παιχνίδι που τους άρεσε περισσότερο παίρνει 10 βαθμούς το 2ο παίρνει 9 και ούτω καθεξής. Η βαθμολογία τους είναι μυστική και καταγράφεται σε φάκελο. Η βαθμολογία θα αποκαλυφθεί στο τέλος της ημέρας του διαγωνισμού μπροστά σε κοινό και διαγωνιζόμενους.

Διαγωνιζόμενα Παιχνίδια

1.Athletics – Δήμου Δημήτρης
2.Battle for Supremacy – Θεοδοσιάδης Στεφανος, Κοκκοτός Δημητρης
3.Constructions – Ελευθεριάδης Γεώργιος, Κουτρουμπής Θεόφιλος
4.Continuum Run – Cimino Tony
5.Crazy Gods of Olympus – Χριστοφίδης Γιώργος
6.Eccentria: the City of Trends – Γιαννιός Μπάμπης
7.Ecopolitics – Δήμου Δημήτρης
8.Gothic Invasion – Ηρωγλίδης Λευτέρης, Μπουχαρέλης Αλέξανδρος
9.Immigrants – Μπαλίλης Σταύρος
10.Ivlinks – Amanatidis Victor
11.Juries – Ροϊνιώτη Ελίνα, Κουλούρη Κατερίνα, Λύτρας Στάθης
12.Luna Park World: Island – Avramidis Avraam , Raftopoulos Michael
13.MoGi CardFight – Amanatidis Victor
14.Pirate Wars – Γαφύλης Δημήτρης
15.Ship Owner – Παπουρδάνος Μάνος, Rejda Filip
16.Sing It – Μπαγιαρτάκης Βαγγέλης, Τζιάσιου Ευαγγελία
17.Spells of Doom – Κούρτης Στέλιος, Ευάγγελος Φώσκολος
18.Till 12 o’Clock – Σκούρτης Γιώργος
19.Viole(n)t Divorce – Γιαννιός Μπάμπης
20.Μυθικοί Άθλοι – Μοχάμεντ-Άλη Σωτήρης
21.Ο χορός τον τεράτων – Χριστοφίδης Γιώργος
22.Πτυχιούχος – Παττακός Κωνσταντίνος

Περισσότερα ΕΔΩ

Σχετικά με Epitrapaizoume

” We don’t stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing” δηλαδή ” Δεν σταματάμε να παίζουμε επειδή γερνάμε αλλά γερνάμε επειδή σταματάμε να παίζουμε” George Bernard Μας αρέσουν τα επιτραπέζια παιχνίδια και κυρίως μας αρέσει να διασκεδάζουμε παίζοντας ότι λογής παιχνίδι υπάρχει με καλούς φίλους και παρέα!!! Αυτή ήταν και θα είναι η κινητήρια δύναμη αυτής της σελίδας. Η φιλοσοφία του Επιτραπαίζουμε είναι ότι τα παιχνίδια μας φέρνουν περισσότερο κοντά... πήγαινε παίξε

Δείτε επίσης...

TOP 30 Must Have Boardgames – Essen Spiel 2022 by Epitrapaizoume

⚡️ https://linktr.ee/epitrapaizoume 🎲 TOP 30 Must Have Boardgames – Essen Spiel 2022 by Epitrapaizoume ✏️ …