Κεντρική / Artipia Games / Christmas Games Charity – Results

Christmas Games Charity – Results

charity2014Κίνηση Αγάπης & Φιλανθρωπίας – Δωρεά Επιτραπέζιων Παιχνιδιών – Αποτελέσματα Καλή Χρονιά σε όλους με υγεία και ευτυχία!!! Με ιδιαίτερη χαρά θέλουμε να σας μεταφέρουμε το αποτέλεσμα και το κλίμα θετικής ενέργειας και αγάπης της προσπάθειας που τρέξαμε στο διάστημα το γιορτών με σκοπό να προσφέρουμε δώρα – επιτραπέζια παιχνίδια σε μικρούς φίλους και ιδρύματα που χρειάζονταν την βοήθεια μας! Δώσαμε ένα δυναμικό παρόν σαν κοινότητα και δείξαμε ότι δεν υπάρχει καλύτερο συναίσθημα από το να απλώνεις το χέρι σου σε κάποιον άλλον άνθρωπο!!! Πόσο μάλιστα όταν το χέρι έχει μέσα ένα παιχνίδι που θα φέρει χαρά και χαμόγελα, ταξίδια και σκέψη, διασκέδαση και καλές στιγμές!!! Στην διπλανή σελίδα θέλαμε να συνοψίσουμε το τι καταφέραμε, ενα σημαντικό αποτέλεσμα, μια ομαδική προσπάθεια!!! Μια αρχή που μας κάνει χαρούμενους για την ανταπόκριση στο κάλεσμα και την κοινωνική προσφορά!!!

christmas charity

Στο κάλεσμα μας αυτό ανταποκρίθηκαν με χαμόγελο και ιδιαίτερη χαρά οι παρακάτω εταιρίες πρώτα από όλους: Artipia Games , Mindwars, Playscape και Red Meeple και με ενθουσιασμό δέχτηκαν να προσφέρουν παιχνίδια στο Christmas Games Charity που διοργανώνει για πρώτη φορά φέτος το Επιτραπαίζουμε!!! Μάθετε όλες τις πληροφορίες για το πως έτρεξε η κίνηση Αγάπης & Φιλανθρωπίας που διοργάνωσε το Epitrapaizoume.gr! O Secret Santa επισκέφτηκε την πόρτα μικρών φίλων και ιδρυμάτων που είχαν την ανάγκη μας και πρόσφερε μέσα από τις ευγενικές χορηγίες των παραπάνω εταιριών δώρα-παιχνίδια που θα χαρίσουν όμορφες στιγμές σε ψυχές που το έχουν ανάγκη!!!. Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε την διαφορά ακόμα και με μικρές κινήσεις όπως αυτήν! Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους συμμετείχαν φέτος, στις ευγενικές χορηγίες των δώρων από τις εταιρίες και τα καταστήματα και δίνουμε ραντεβού για την επόμενη φορά!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!

charity2014

Ευχαριστούμε Θερμά του χορηγούς που προσφέρουν τα δώρα της Κίνηση Αγάπης & Φιλανθρωπίας – Christmas Games Charity

unnamedmindwars_logo_april2013540324_455415074522884_1569704825_nartipia-games-logo

 

Σχετικά με Epitrapaizoume

” We don’t stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing” δηλαδή ” Δεν σταματάμε να παίζουμε επειδή γερνάμε αλλά γερνάμε επειδή σταματάμε να παίζουμε” George Bernard Μας αρέσουν τα επιτραπέζια παιχνίδια και κυρίως μας αρέσει να διασκεδάζουμε παίζοντας ότι λογής παιχνίδι υπάρχει με καλούς φίλους και παρέα!!! Αυτή ήταν και θα είναι η κινητήρια δύναμη αυτής της σελίδας. Η φιλοσοφία του Επιτραπαίζουμε είναι ότι τα παιχνίδια μας φέρνουν περισσότερο κοντά... πήγαινε παίξε

Δείτε επίσης...

TOP 30 Must Have Boardgames – Essen Spiel 2022 by Epitrapaizoume

⚡️ https://linktr.ee/epitrapaizoume 🎲 TOP 30 Must Have Boardgames – Essen Spiel 2022 by Epitrapaizoume ✏️ …