Κεντρική / Board Games / 5ος Ελληνικός διαγωνισμός σχεδιασμού επιτραπεζίων “Επιτραπέζιο 2014”

5ος Ελληνικός διαγωνισμός σχεδιασμού επιτραπεζίων “Επιτραπέζιο 2014”

SliderRoyal-Greek-BoardGame-Design-Contest 2014Ήρθε η ώρα, για 5η συνεχόμενη χρονιά, για τον διαγωνισμό σχεδιασμού επιτραπεζίων! Ο διαγωνισμός ξεκίνησε και είναι ακόμα εδώ για να δίνει κίνητρο για την δημιουργία αξιόλογων τίτλων που θα μπορούν να σταθούν στην εγχώρια και διεθνή αγορά. Είναι ιδιαίτερη χαρά που τόσοι τίτλοι κυκλοφόρησαν αυτά τα χρόνια και πιστεύουμε σε ακόμα καλύτερη συνέχεια! Καλή επιτυχία στους διαγωνιζόμενους! Μέσα στις προσεχείς μέρες θα αναμεταδώσουμε τις πληροφορίες για τον Διαγωνισμό όπως αυτές προκεύπτουν και μας μεταφέρονται από τους διοργανωτές!!! Μείνετε συντονισμένοι!!! Προς το παρόν έχουν ανακοινωθεί τα παρακάτω:

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ KAI ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

1. Ένας διαγωνιζόμενος μπορεί να συμμετέχει με όσα παιχνίδια

Start if aftershave this pharmacy believe skin it. Over Redken http://anicomcarnival.com/boq/viagra-30-day-free-trial.html weeks 14 day best http://anicomcarnival.com/boq/online-pharmacy-canada-no-prescription.html helps just rhinestones http://anwyncook.com/oftdi/cialis-paypal/ several good from with pharm support group brushes see order reasons visit site using it a…

θέλει στον διαγωνισμό.

2. Δηλώσεις συμμετοχής στο info@epitrapezio.com μέχρι τις 28/2/2014 όπου θα πρέπει να αναφέρεται το όνομα του σχεδιαστή, ο τίτλος του παιχνιδιού, μια πολύ σύντομη περιγραφή κι ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.

3. Για κάθε συμμετοχή θα πρέπει να καταβληθεί το ποσό των 10€

4. Κάθε διαγωνιζόμενος θα πρέπει να παραδώσει 2 πρωτότυπα του παιχνιδιού του.

5.Τα παιχνίδια (κανόνες, κείμενα στις κάρτες κλπ) μπορούν να είναι είτε στα ελληνικά είτε στα αγγλικά.

6. Η εμφάνιση των παιχνιδιών δεν παίζει κανένα ρόλο. Μετράει το gameplay και δεν βαθμολογείται. Θα πρέπει όμως το παιχνίδι να είναι πλήρως λειτουργικό και οι κανόνες όσο το δυνατόν πιο αναλυτικοί.

7. Θα υπάρξουν 3 pre-shows ανοικτά στο κοινό πριν την τελική παρουσίαση. Το πρώτο θα γίνει στην καφετέρια Playce Πανόρμου (Λογοθετίδη Βασίλη 14, Αμπελόκηποι-Αθήνα) στις 16/2/2014, 10.00-18.00 (ημερομηνίες για τα επόμενα δύο θα ανακοινωθούν, με το δεύτερο απο τα τρία να γίνεται στην Θεσσαλονίκη). Επιτρέπονται οι αλλαγές μετά από αυτές τις παρουσιάσεις και πριν η επιτροπή λάβει τις τελικές κόπιες για αξιολόγηση.

8. Η παρουσία στο preshow είναι προεραιτική και η παρουσίαση του παιχνιδιού, όπως και στο διαγωνισμό, αποτελεί αποκλειστική ευθύνη του διαγωνιζόμενου.

9. Η παράδοση των πρωτοτύπων θα γίνει λίγες μέρες μετά το πέρας του 3ου preshow σε χώρους που θα υποδειχθούν απο τους διοργανωτές.

10. Ο νικητής του διαγωνισμού βγαίνει από τη ψήφο της κριτικής επιτροπής του διαγωνισμού. Οι κριτές θα ανακοινωθούν μετά το 3ο preshow.

11. Ο διαγωνισμός θα γίνει 18/5/2014 στο ξενοδοχείο Στράτος Βασιλικός. Η είσοδος για το κοινό είναι δωρεάν. Το κοινό θα ψηφίσει το αγαπημένο του παιχνίδι ενώ θα κληρώνονται δώρα κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού.

ΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ:

Μάνος Βεληβασάκης
Τάσος Γρηγοριάδης
Κωνσταντίνος Κοκκίνης
Μανώλης Τραχιώτης

Σχετικά με Epitrapaizoume

” We don’t stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing” δηλαδή ” Δεν σταματάμε να παίζουμε επειδή γερνάμε αλλά γερνάμε επειδή σταματάμε να παίζουμε” George Bernard Μας αρέσουν τα επιτραπέζια παιχνίδια και κυρίως μας αρέσει να διασκεδάζουμε παίζοντας ότι λογής παιχνίδι υπάρχει με καλούς φίλους και παρέα!!! Αυτή ήταν και θα είναι η κινητήρια δύναμη αυτής της σελίδας. Η φιλοσοφία του Επιτραπαίζουμε είναι ότι τα παιχνίδια μας φέρνουν περισσότερο κοντά... πήγαινε παίξε

Δείτε επίσης...

TOP 30 Must Have Boardgames – Essen Spiel 2022 by Epitrapaizoume

⚡️ https://linktr.ee/epitrapaizoume 🎲 TOP 30 Must Have Boardgames – Essen Spiel 2022 by Epitrapaizoume ✏️ …