Κεντρική / Board Games / Western Legends – Review & Casual Chat
Δείτε τι καινούργιο, μόλις έφτασε...

Western Legends – Review & Casual Chat

Αφού έχουμε εξηγήσει το παιχνίδι σε άλλο βίντεο και αφού έχουμε επίσης καταγράψει ζωντανά την παρτίδα που παίξαμε σε άλλο βίντεο πάλι, εδώ καταγράφουμε  τις εντυπώσεις που μας άφησε το παιχνίδι. Κάποιοι από εμάς το έχουν δοκιμάσει μόνο μια φορά ενώ άλλοι πολλές περισσότερες, σε κάθε περίπτωση όμως μιας και ο καθένας μας εστιάζει σε διαφορετικά πράγματα, έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον η συζήτηση και τα συμπεράσματα που απορρέουν από αυτήν. Φυσικά και οι γνώμες μας είναι υποκειμενικές και αποτελούν προσωπικές απόψεις, σε κάποια σημεία θα συμφωνήσουμε μεταξύ μας αλλά και με εσάς ενώ σε άλλα θα διαφωνήσουμε, ωστόσο ένα πράγμα είναι σαφές και ξεχειλίζει μέσα από κάθε λεπτό της κουβέντας, ότι ο διάλογος και η συζήτηση έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και ο καθένας μπορεί να βγάλει παρακολουθώντας την τα δικά του συμπεράσματα σύμφωνα πάντα με τα δικά του κριτήρια…

  • Βαγγέλης: “Πολύ θεματικό παιχνίδι και οι μηχανισμοί τους και το gameplay βοηθάνε πάρα πολύ να βγάλει ακόμα περισσότερο το θέμα του. Μου άρεσε που το παιχνίδι είναι ανοιχτό και βρήκα ότι παρόλο που έχει κάποια τύχη δε με ενόχλησε καθόλου. Πολύ ανοικτός κόσμος (sandbox) και δεν έχει γραμμικό μονοπάτι να ακολουθήσεις μου έβγαλε αίσθηση ταινίας ή video-game τύπου Grand Theft Auto. Πέρασα πολύ καλά, νιώθεις ότι κλέβεις την τράπεζα, παίζεις poker κλπ. Μου άρεσε πάρα πολύ το trash talk και τα πειράγματα ανάμεσα στους παίκτες και το βρήκα πραγματικά ζωτικής σημασίας συστατικό στην επιτυχία του παιχνιδιού. Keeper παιχνίδι και το προτείνω ανεπιφύλακτα…”
  • Γιώργος: “Το παιχνίδι μου άρεσε πάρα πολύ και πιστεύω ότι οι παίκτες θα πρέπει να κυνηγήσουν να εκμεταλλευτούν στο έπακρο την ιδιότητα του χαρακτήρα τους. Έχει αρκετή τύχη αλλά δε με ενόχλησε τόσο πολύ. Υπάρχει πολύ αλληλεπίδραση ανάμεσα στους παίκτες αλλά και στις πλευρές καλών-κακών. Πολύ ενδιαφέρον παρτίδα και γενικά μου άρεσε πολύ το παιχνίδι και ας μην μου βγήκαν αρχικά αυτά που έκανα πέρασα καλά. Τόσο καλά που θα το πάρω το παιχνίδι και για τη δικιά μου συλλογή…”
  • Βαγγέλης: “Γενικά είχα πολύ υψηλές προσδοκίες για το παιχνίδι και ευτυχώς έπεσαν μέσα στο 100%. Το μεγάλο συν του παιχνιδιού είναι ότι είναι σούπερ θεματικό και ανοικτό. Μπορεί να ξεκινήσει κανείς wanted μέσα στο παιχνίδι και να αλλάξει προσανατολισμό. Πραγματικά μου έβγαλε ότι μπορείς να κάνεις ότι θέλεις. Έχει το στοιχείο συνεργασίας ανάμεσα σε παίκτες για να κλείσεις τους αντιπάλους. Πολύ καλή παραγωγή και πιστεύω ότι σίγουρα θέλει άτομα για να δείξει. Όσο περισσότεροι τόσο το καλύτερο. Στο γύρο σου έχεις πάντα κάτι να κάνεις και αυτό μου άρεσε. Οι αποστολές πολύ ωραίες. Καθαρά θεματικό παιχνίδι θα το κράταγα στην συλλογή μου ακόμα και αν δεν έπρεπε να ανέβω πάνω από 100 παιχνίδια…”
  • Τάσος: “Το θέμα με το Poker που έχει μέσα στο παιχνίδι μου άρεσε πολύ, βρήκα πολύ interaction με τους άλλους παίκτες. Το όμορφο ταμπλό, το κυνήγι, οι συνεργασίες ανάμεσα στους παίκτες μου άρεσαν πολύ. Μπορεί να μην είναι το στυλ του παιχνιδιού μου αυτό αλλά το απόλαυσα πραγματικά. Πολύ παρεΐστικο παιχνίδι και διασκεδαστικό. Αισθάνθηκα ότι σου δίνει δυνατότητα να κάνει come back σε περίπτωση που έχεις μείνει πίσω. Θα το έπαιζα και με τα παιδιά μου αυτό το παιχνίδι, δεν έχει πολύ κείμενο και βγάζει γέλιο. Πάντα με τους καλούς ακόμα και στο επόμενο παιχνίδι…”
  • Δημήτρης: “Η παρτίδα ήταν πάρα πολύ διασκεδαστική, πέρασα πραγματικά τέλεια. Αν και κέρδισα πιστεύω θα είχα περάσει το ίδιο καλά ανεξάρτητα από αποτέλεσμα. Τo trash talk ανάμεσα στους παίκτες βοηθάει να βγει ακόμα περισσότερα το θέμα του. Βοηθάει πολύ που έχει αληθινούς χαρακτήρες το παιχνίδι και σε βάζει ακόμα περισσότερο στο κλίμα. Το story-line μου άρεσε πολύ. Πoλύ θεματικό παιχνίδι θα μπει σίγουρα στην συλλογή μου και γενικά thumbs up…”

Δεν υπάρχει καλύτερος τόπος για να καταλάβει κανείς πως παίζει ένα επιτραπέζιο παιχνίδι, από το να δει ζωντανά μια παρτίδα.  Η ομάδα του επιτραπαίζουμε μόλις ετοίμασε  ένα νέο Live Playthrough Video για το Western Legends. Σε αυτήν την παρτίδα που διάρκεσε περίπου 130 λεπτά οι παίκτες που συμμετείχαν επέλεξαν τα παρακάτω χρώματα: Βαγγέλης (κίτρινο), Γιώργος (μαύρο), Βαγγέλης (μπλε), Τάσος (μοβ) & Δημήτρης (κόκκινο). Τελικό score Βαγγέλης (12 VPs), Γιώργος (11 VPs), Βαγγέλης (19 VPs), Τάσος (25 VPs) & Δημήτρης (28 VPs) link ΕΔΩ.

  • Δείτε πως παίζει το παιχνίδι στο How to Play Video μας ΕΔΩ.
  • Δείτε όλη την πατρίδα που παίξαμε ζωντανά στο LIVE Playthrough Video μας ΕΔΩ.
  • Δείτε τη συζήτηση που κάναμε μετά, στο Review & Casual Chat Video μας ΕΔΩ.

Περισσότερες πληροφορίες για το Western Legends, από τον σχεδιαστή Hervé Lemaître. Ένα παιχνίδι για 2-6 παίκτες διάρκειας περίπου 60-90 λεπτά που απευθύνεται σε ηλικίες από 14 ετών και πάνω. Δείτε το βίντεο παρουσίαση από αυτό το άκρως θεματικό και εντυπωσιακά ανοικτό παιχνίδι περιπέτειας στην Άγρια Δύση, όπου οι παίκτες αναβιώνουν τον θρύλο ιστορικών προσωπικοτήτων της εποχής…

Ιστορικοί χαρακτήρες από την Αμερικάνικη Άγρια Δύση, αντιμετωπίζουν ο ένας τον άλλον και γράφουν νέους θρύλους στις σελίδες της ιστορίας. Μαζέψτε τα όπλα σας, πάρτε την σέλα σας και σφίξτε την ζώνη σας καθώς ξεκινάτε το μονοπάτι σας στην ιστορία. Το Western Legends είναι ένα παιχνίδι ανοικτού κόσμου τύπου sandbox, το οποίο προσφέρει περιπέτεια για 2 έως 6 παίκτες στην Άγρια Δύση. Οι παίκτες αναλαμβάνουν τον ρόλο ιστορικών προσωπικοτήτων της εποχής και προσπαθούν να κερδίσουν το θρύλο τους με μια πληθώρα από τρόπους: με τζόγο, οδηγώντας κοπάδια από γελάδια, συλλέγοντας χρυσό, ληστεύοντας τράπεζες, κυνηγώντας κατάδικους και φυγάδες, ακολουθώντας θρύλους και ιστορίες, με το να γίνουν παράνομοι ή να επιλέξουν να διατηρήσουν το καλό και την ειρήνη στην έρημο. Οι πιθανότητες και τα διαφορετικά μονοπάτια είναι σχεδόν ατελείωτα. Μερικά κεντρικά χαρακτηριστικά του Western Legends είναι η όμορφη εικονογράφηση και η παρουσίαση του παιχνιδιού τα οποία προσθέτουν έντονα στην θεματική απόλαυση που αυτό προσφέρει, το ιδιαίτερο και πρωτότυπο gameplay με τις επιλογές που γίνει να γράψουν οι παίκτες κάθε φορά διαφορετικά τη δική τους ιστορία και τέλος με με την μοναδική εμπειρία που προσφέρει το παιχνίδι στον κόσμο της Άγριας Δύσης…

Κάντε click παρακάτω στο εξώφυλλο του κουτιού του παιχνιδιού για να μεταβείτε στην σελίδα καταχώρησης με περισσότερες πληροφορίες, κριτική για το παιχνίδι και άλλες ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες:

 

Βρείτε τις καλύτερες τιμές, που αλλού?

Σχετικά με Epitrapaizoume

Epitrapaizoume
” We don’t stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing” δηλαδή ” Δεν σταματάμε να παίζουμε επειδή γερνάμε αλλά γερνάμε επειδή σταματάμε να παίζουμε” George Bernard Μας αρέσουν τα επιτραπέζια παιχνίδια και κυρίως μας αρέσει να διασκεδάζουμε παίζοντας ότι λογής παιχνίδι υπάρχει με καλούς φίλους και παρέα!!! Αυτή ήταν και θα είναι η κινητήρια δύναμη αυτής της σελίδας. Η φιλοσοφία του Επιτραπαίζουμε είναι ότι τα παιχνίδια μας φέρνουν περισσότερο κοντά... πήγαινε παίξε

Δείτε επίσης...

Snowdonia Deluxe Master Set – How to Play Video

Το Επιτραπαίζουμε ετοίμασε άλλο ένα νέο Video που μας ζητήθηκε να παρουσιάσουμε. Δείτε πρώτοι το …