Κεντρική / Events / “PROTOTYPE DAY” @This House Rules
Δείτε τι καινούργιο, μόλις έφτασε...

“PROTOTYPE DAY” @This House Rules

Epitrapezio 2015 Prototype DayΚυριακή 10 Μαΐου και ώρα 11:00-18:00 θα διεξαχθεί στο This House Rules (Δημητρίου Ράλλη 4, 1ος όροφος, Μαρούσι) Prototype Day αφιερωμένη σε παιχνίδια των διαγωνιζόμενων σχεδιαστών, των χορηγών του EPITRAPEZIO 2015 και εφόσον υπάρχει διαθέσιμος χώρος και τρίτων που επιθυμούν να δείξουν το παιχνίδι τους. Κάθε ενδιαφερόμενος θα πρέπει να μας πει τι επιτραπέζιο θα φέρει. Το Prototype δεν χρειάζεται να είναι παιχνίδι του φετινού διαγωνισμού. Σε περίπτωση που ο ενδιαφερόμενος διαγωνίζεται με παιχνίδι στον φετινό διαγωνισμό και θέλει να φέρει το prototype που έχει παραδώσει θα πρέπει να  ενημερώσει εγκαίρως (μέχρι τις 5/5/15) προκειμένου να το προσκομιστεί εκείνη την ημέρα. Η προτεραιότητα για να κλείσετε μία από τις 19 θέσεις έχει ως εξής:
-Χορηγοί EPITRAPEZIO 2015 (1 copy)
-Διαγωνιζόμενοι EPITRAPEZIO 2015 (1 copy)
-Τρίτοι (1 copy)
-1 Extra Copy
Σκοπός  είναι να υπάρξει μία μικρή γεύση από τι θα δούμε στη γιορτή, να δούμε και άλλες δουλειές που δεν είχαν χρόνο ή τη δυνατότητα να συμμετέχουν στον διαγωνισμό της 17/5 όπου και θα ανακοινωθεί ο νικητής .

Βρείτε τις καλύτερες τιμές, που αλλού?

Σχετικά με Epitrapaizoume

” We don’t stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing” δηλαδή ” Δεν σταματάμε να παίζουμε επειδή γερνάμε αλλά γερνάμε επειδή σταματάμε να παίζουμε” George Bernard Μας αρέσουν τα επιτραπέζια παιχνίδια και κυρίως μας αρέσει να διασκεδάζουμε παίζοντας ότι λογής παιχνίδι υπάρχει με καλούς φίλους και παρέα!!! Αυτή ήταν και θα είναι η κινητήρια δύναμη αυτής της σελίδας. Η φιλοσοφία του Επιτραπαίζουμε είναι ότι τα παιχνίδια μας φέρνουν περισσότερο κοντά... πήγαινε παίξε

Δείτε επίσης...

NEA: HUANG το νέο Tigris & Euphrates από την PHALANX

Ανακοίνωση νέου παιχνιδιού της PHALANX με τίτλο HUANG το οποίο είναι το παλιό  Tigris & Euphrates του …