Κεντρική / Events / Πρώτο Φεστιβάλ Επιτραπέζιων Παιχνιδιών Ζακύνθου
Δείτε τι καινούργιο, μόλις έφτασε...

Πρώτο Φεστιβάλ Επιτραπέζιων Παιχνιδιών Ζακύνθου

Πρώτο Φεστιβάλ Επιτραπέζιων Παιχνιδιών Ζακύνθου: Στην ιδιαίτερη πατρίδα του Σολωμού και του Κάλβου, στις 8-9 Οκτωβρίου διοργανώνεται το 1ο Φεστιβάλ επιτραπέζιων παιχνιδιών Ζακύνθου υπό την αιγίδα των Φίλων Επιτραπέζιων Παιχνιδιών Ζακύνθου “Libro D’Oro” και την ευγενική χορηγία των Fantasy Shop και Eleon Grand Resort & Spa. Όλο το Σαββατοκύριακο, από το πρωί εώς το βράδυ οι παιχνιδογνώστες μας θα βρίσκονται εκεί για να σας ταξιδέψουν στον μαγικό κόσμο των επιτραπέζιων παιχνιδιών. Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν δώρα, και θα υπάρχει πληθώρα δραστηριοτήτων για όλες τις ηλικίες. Βρείτε την σελίδα της εκδήλωσης στο Facebook.
Είσοδος ➤ ΔΩΡΕΑΝ

Πατείτε στην εικόνα για το πλήρες μέγεθος του Poster της εκδήλωσης:

1o-festival-boardgames-zakinthos

libro-doro
Φίλοι Επιτραπέζιων Παιχνιδιών Ζακύνθου: το “Libro D’Oro” είναι μία ομάδα από την Ζάκυνθο που η κοινή τους αγάπη για τα επιτραπέζια τους ένωσε για να δημιουργήσουν αυτήν την υπέροχη παρέα. Έτσι μία φορά την εβδομάδα προσπαθούν να συναντιόνται με σκοπό να παραμερίσουν το καθημερινό άγχος και να ταξιδέψουν σε κόσμους που μόνο τα επιτραπέζια και οτιδήποτε γύρω από αυτά, μπορούν να σου χαρίσουν.  Πληροφορίες για τις συναντήσεις μας μπορείτε να πάρετε με ένα απλό inbox ή με ένα email!!!

Ιστοσελίδα Φίλων Επιτραπέζιων Παιχνιδιών Ζακύνθου: Website –  Σελίδα στο Facebook

Libro D’Oro: Ευγενιδου 12, Ζάκυνθος, υπεύθυνος επικοινωνίας Πέτρος Ψαρρής, τηλ. 6948549599

Βρείτε τις καλύτερες τιμές, που αλλού?

Σχετικά με Epitrapaizoume

Epitrapaizoume
” We don’t stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing” δηλαδή ” Δεν σταματάμε να παίζουμε επειδή γερνάμε αλλά γερνάμε επειδή σταματάμε να παίζουμε” George Bernard Μας αρέσουν τα επιτραπέζια παιχνίδια και κυρίως μας αρέσει να διασκεδάζουμε παίζοντας ότι λογής παιχνίδι υπάρχει με καλούς φίλους και παρέα!!! Αυτή ήταν και θα είναι η κινητήρια δύναμη αυτής της σελίδας. Η φιλοσοφία του Επιτραπαίζουμε είναι ότι τα παιχνίδια μας φέρνουν περισσότερο κοντά... πήγαινε παίξε

Δείτε επίσης...

Wreck Raiders – How to Play Video

Το Επιτραπαίζουμε ετοίμασε άλλο ένα νέο Video που μας ζητήθηκε να παρουσιάσουμε. Δείτε πρώτοι το …