Κεντρική / Drawlab Entertainment / Παρουσίαση του Spells of Doom @Playstories
Δείτε τι καινούργιο, μόλις έφτασε...

Παρουσίαση του Spells of Doom @Playstories

playstorie-spells of Doom

Event: Παρουσίαση Spells of Doom @Playstories
Πότε: Σάββατο 25 Απριλίου, από τις 18:00 pm
Τοποθεσία: Playstories, Αριστοφάνους 34, Χαλάνδρι
Περιγραφή: Παρουσίαση Spells of Doom
Χάρτης:  εδώ

Σάββατο 25 Απριλίουστις το Playstories σας προσκαλεί στο ζεστό χώρο του να να δείτε από κοντά την παρουσίαση του νέου απίθανου επιτραπέζιου παιχνιδιού της Drawlab Entertainment (δημιουργοί: Ευάγγελος Φώσκολος και Στέλιος Κούρτης)!!! Ο σκοτεινός κόσμος του “Spells of Doom”, όπου κυριαρχούν η μαγεία και οι σκοτεινές δυνάμεις, ζωντανεύει στο Playstories σε μία θεματική παρουσίαση που θα μείνει αξέχαστη!!! Επίτιμος καλεσμένος μας θα είναι ο Ευάγγελος Φώσκολος, ο ίδιος ο δημιουργός του παιχνιδιού, προκειμένου να βοηθήσει να μπείτε στα άδυτα του “Spells of Doom”!!!!

Θα ακολουθήσουν κληρώσεις δώρων, mini tournament και πολλές εκπλήξεις!!!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το τηλέφωνο 210-6813918 ή με email στο maria_vorria@hotmail.com ή με προσωπικό μήνυμα στο Facebook. Μάθετε περισσότερα στην Σελίδα του Event.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=iPqOKjKmM6k]

Περισσότερα για το Παιχνίδι εδώ:

Spells of Doom

 

Βρείτε τις καλύτερες τιμές, που αλλού?

Σχετικά με Epitrapaizoume

” We don’t stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing” δηλαδή ” Δεν σταματάμε να παίζουμε επειδή γερνάμε αλλά γερνάμε επειδή σταματάμε να παίζουμε” George Bernard Μας αρέσουν τα επιτραπέζια παιχνίδια και κυρίως μας αρέσει να διασκεδάζουμε παίζοντας ότι λογής παιχνίδι υπάρχει με καλούς φίλους και παρέα!!! Αυτή ήταν και θα είναι η κινητήρια δύναμη αυτής της σελίδας. Η φιλοσοφία του Επιτραπαίζουμε είναι ότι τα παιχνίδια μας φέρνουν περισσότερο κοντά... πήγαινε παίξε

Δείτε επίσης...

NEA: HUANG το νέο Tigris & Euphrates από την PHALANX

Ανακοίνωση νέου παιχνιδιού της PHALANX με τίτλο HUANG το οποίο είναι το παλιό  Tigris & Euphrates του …