Κεντρική / Board Games / Luna Park World!!! έρχεται σύντομα…

Luna Park World!!! έρχεται σύντομα…

Luna Park WorldΗ ιστορία διασκεδαστική και γεμάτη χρώματα!!! Ένα πλοίο το οποίο μεταφέρει μαθητές βουλιάζει κοντά σε ένα νησί στην μέση του πουθενά! Ένα νησί που δεν φαίνεται να υπάρχει πουθενά στον χάρτη!!! Κι όμως το νησί αυτό, αν και χαμένο στον χάρτη, έχει ιδιοκτήτη, ο οποίος δεν είναι άλλος από τον εκκεντρικό Mr. Funfair, στον οποίον αρέσουν τα παιχνίδια!!! Ίσως υπερβολικά… Το Luna Park World είναι κάτι παραπάνω από διασκέδαση, κάτι παραπάνω από λούνα παρκ, κάτι ζωντανότερο από Video Game και κάτι περισσότερο διασκεδαστικό από επιτραπέζιο παιχνίδι!!!Με μια μεγάλη ποικιλία χαρακτήρων και ρόλων, οι παίκτες μπορούν να διαλέξουν ποιος τους ταιριάζει περισσότερο και να βουτήξουν στην καλογραμμένη ιστορία του παιχνιδιού (campaign). Η εταιρεία JinxSoft μας υπόσχεται ότι το Luna Park World ανήκει στην κατηγορία παιχνιδιών τα οποία ενώ μας κάνουν να αισθανόμαστε παιδιά, παράλληλα μας διασκεδάζουν με γενναίες δόσεις γέλιου!!!

Το Luna Park World αυτήν την περίοδο ετοιμάζεται πυρετωδώς από την εταιρεία JinxSoft και σύντομα θα ξεκινήσει η καμπάνια υποστήριξης στο Kickstarter, όπου όλοι θα μπορούν να χρηματοδοτούν την κόπια τους και να εξασφαλίσουν την δημιουργία και την επιτυχία αυτού του πολλά υποσχόμενου, διασκεδαστικού παιχνιδιού!!!

Σελίδα Παιχνιδιού στο Επιτραπαίζουμε: ΕΔΩ

Σελίδα Παιχνιδιού στο Facebook: ΕΔΩ

Σελίδα Εταιρίας: JinxSoft

Luna Park WorldLuna Park WorldLuna Park World

[nggallery id=90]

Σχετικά με Epitrapaizoume

” We don’t stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing” δηλαδή ” Δεν σταματάμε να παίζουμε επειδή γερνάμε αλλά γερνάμε επειδή σταματάμε να παίζουμε” George Bernard Μας αρέσουν τα επιτραπέζια παιχνίδια και κυρίως μας αρέσει να διασκεδάζουμε παίζοντας ότι λογής παιχνίδι υπάρχει με καλούς φίλους και παρέα!!! Αυτή ήταν και θα είναι η κινητήρια δύναμη αυτής της σελίδας. Η φιλοσοφία του Επιτραπαίζουμε είναι ότι τα παιχνίδια μας φέρνουν περισσότερο κοντά... πήγαινε παίξε

Δείτε επίσης...

TOP 30 Must Have Boardgames – Essen Spiel 2022 by Epitrapaizoume

⚡️ https://linktr.ee/epitrapaizoume 🎲 TOP 30 Must Have Boardgames – Essen Spiel 2022 by Epitrapaizoume ✏️ …