Κεντρική / Board Games / Black Fleet – Εμπρός στις Θάλασσες…

Black Fleet – Εμπρός στις Θάλασσες…

To Black Fleet είναι ένα απλό μας τόσο διασκεδαστικό παιχνίδι, σε πολλούς θα θυμίσει έντομα το επικό Merchants and Marauders στην πολύ πιο ελαφριά του έκδοση, χωρίς αυτό να είναι κακό μιας και παίρνει μόνο εξήντα λεπτά την παρτίδα. Σίγουρα λοιπόν έχουμε στα χέρια μας ένα όμορφο οικογενειακό παιχνίδι που θα το ευχαριστηθούν μεγάλοι και μικροί, νέοι και παλιοί παίκτες κάθε ηλικίας. Η ικανότητα στρατηγικά να μπλοκάρει κανείς με τα πλοία του άλλα πλοία στα στενά περάσματα θα εκτιμηθεί από τους έμπειρους παίκτες ενώ η καταπληκτικής ποιότητας παραγωγή, τα όμορφα και ζωντανά γραφικά και τα φανταστικά πλοία (αχ αυτά τα υπέροχα αριστουργήματα) θα τραβήξουν το ενδιαφέρον των μικρότερων φίλων. Η παραγωγή μας θυμίζει το Jamaica από την Gameworks άλλο ένα πειρατικό παιχνίδι αγώνα δρόμου με υπέροχα περιεχόμενα.

Κάντε click παρακάτω στο εξώφυλλο του κουτιού του παιχνιδιού για να μεταβείτε στην σελίδα καταχώρησης με περισσότερες πληροφορίες, κριτική για το παιχνίδι και άλλες ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες:

Σχετικά με Epitrapaizoume

” We don’t stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing” δηλαδή ” Δεν σταματάμε να παίζουμε επειδή γερνάμε αλλά γερνάμε επειδή σταματάμε να παίζουμε” George Bernard Μας αρέσουν τα επιτραπέζια παιχνίδια και κυρίως μας αρέσει να διασκεδάζουμε παίζοντας ότι λογής παιχνίδι υπάρχει με καλούς φίλους και παρέα!!! Αυτή ήταν και θα είναι η κινητήρια δύναμη αυτής της σελίδας. Η φιλοσοφία του Επιτραπαίζουμε είναι ότι τα παιχνίδια μας φέρνουν περισσότερο κοντά... πήγαινε παίξε

Δείτε επίσης...

TOP 30 Must Have Boardgames – Essen Spiel 2022 by Epitrapaizoume

⚡️ https://linktr.ee/epitrapaizoume 🎲 TOP 30 Must Have Boardgames – Essen Spiel 2022 by Epitrapaizoume ✏️ …