Κεντρική / Athens Plaython / Athens Plaython Festival is Coming… 15 Σεπτεμβρίου 2013!!!
Δείτε τι καινούργιο, μόλις έφτασε...

Athens Plaython Festival is Coming… 15 Σεπτεμβρίου 2013!!!

Athens PlaythonΕίστε έτοιμοι να σώσετε την Πόλη και την Πριγκίπισσα από τον Δράκο? Open Call: Σχεδιάστε ένα παιχνίδι για το Athens Plaython, στις 15 Σεπτεμβρίου 2013. H ομάδα του Plaython θα επιλέξει 5 προτάσεις οι οποίες θα λάβουν μέρος στο φετινό φεστιβάλ και θα λάβουν έως και 800 ευρώ για υλικά και έξοδα παραγωγής. Η ομάδα του Plaython θα επιλέξει 5 προτάσεις οι οποίες θα λάβουν μέρος στο φετινό φεστιβάλ και θα λάβουν έως και 800 ευρώ για υλικά και έξοδα παραγωγής. Το φετινό Athens Plaython έχει θέμα βγαλμένο από το μύθο του ιππότη-ήρωα που σκοτώνει το δράκο, σώζει την πόλη και απελευθερώνει την/τον αγαπημένη/ο του. Εμπνευστείτε από διαχρονικά σύμβολα και μύθους των λαών της Ευρώπης και κατακλύστε τους δρόμους της Αθήνας με τα παιχνίδια σας. Σε συνεργασία με το ευρωπαϊκό project Helidra και μια καταπληκτική κομπανία θεάτρου δρόμου από το Μονπελιέ έως τη Σόφια και την Αθήνα, το Plaython φέτος σας προσκαλεί να ανακαλύψετε τους μύθους και να δημιουργήστε παιχνίδια για πολλούς παίκτες στους δρόμους της Αθήνας. Ετοιμαστείτε για μια υπέροχη εμπειρία επαναμύθευσης της πόλης μας και όχι μόνο, καθώς μετά το Athens Plaython 2013 το ταξίδι των παιχνιδιών θα συνεχιστεί σε όλη την Ευρώπη σε συνεργασία με τους θιάσους του Helidra!
  • Μάθετε περισσότερα ΕΔΩ
Στο Επιτραπαίζουμε στηρίζουμε και χαιρετούμε τέτοιες πρωτοβουλίες και διοργανώσεις θετικής ενέργειας, γύρω από το παιχνίδι και τον άνθρωπο, ανυπομονούμε για την συνέχεια και θα σας κρατάμε ενήμερους για όλες τις εξελίξεις!!! Ετοιμαστείτε για πολύ παιχνίδι!!!
Σελίδα Athens Plaython: ΕΔΩ
Σελίδα στο Facebook: ΕΔΩ
Βρείτε τις καλύτερες τιμές, που αλλού?

Σχετικά με Epitrapaizoume

” We don’t stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing” δηλαδή ” Δεν σταματάμε να παίζουμε επειδή γερνάμε αλλά γερνάμε επειδή σταματάμε να παίζουμε” George Bernard Μας αρέσουν τα επιτραπέζια παιχνίδια και κυρίως μας αρέσει να διασκεδάζουμε παίζοντας ότι λογής παιχνίδι υπάρχει με καλούς φίλους και παρέα!!! Αυτή ήταν και θα είναι η κινητήρια δύναμη αυτής της σελίδας. Η φιλοσοφία του Επιτραπαίζουμε είναι ότι τα παιχνίδια μας φέρνουν περισσότερο κοντά... πήγαινε παίξε

Δείτε επίσης...

Arkham Horror The Card Game Revised Core Set – How to Play Video

Το Επιτραπαίζουμε ετοίμασε άλλο ένα νέο Video που μας ζητήθηκε να παρουσιάσουμε. Δείτε πρώτοι το …