Κεντρική / Cafe / 3 Χρόνια Παιχνίδι – This House Rules Birthday!!!
Δείτε τι καινούργιο, μόλις έφτασε...

3 Χρόνια Παιχνίδι – This House Rules Birthday!!!

Birthday 3 years This House Rules

Event: 3 Years Birthday Party

Πότε: Παρασκευή 16 Οκτωβρίου, από τις 17:00 pm
Τοποθεσία: This House Rules, Δημητρίου Ράλλη 4, Μαρούσι
Περιγραφή: 3 Years Birthday Party!!!
Χάρτης:  εδώ

Η ανακοίνωση από το This House Rules: “Την Παρασκευή συμπληρώνουμε τα 3!!! Πετάμε πιπίλες, παμπερς και δεν μπουσουλάμε πια!!! Φταίτε εσείς που φτάσαμε ως εδώ και σας ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας για τα γέλια που μας προσφέρατε. Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τον καλύτερο εαυτόν μας την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015 και να σας χαρισουμε δωρα μετα από κλήρωση!!! Ελάτε να μας βοηθήσατε να φυσήξουμε τα κεριά μας!!!”.

Παρασκευή 16 Οκτωβρίου, από τις 17:00 pm το This House Rules σας προσκαλεί στο ζεστό και μοντέρνο χώρο του για να γιoρτάσουμε παρέα τα 3 χρόνια παιχνίδι!!!  Birthday Party!!! Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το τηλέφωνο 211-2126196  ή με προσωπικό μήνυμα στο Facebook.

Βρείτε τις καλύτερες τιμές, που αλλού?

Σχετικά με Epitrapaizoume

” We don’t stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing” δηλαδή ” Δεν σταματάμε να παίζουμε επειδή γερνάμε αλλά γερνάμε επειδή σταματάμε να παίζουμε” George Bernard Μας αρέσουν τα επιτραπέζια παιχνίδια και κυρίως μας αρέσει να διασκεδάζουμε παίζοντας ότι λογής παιχνίδι υπάρχει με καλούς φίλους και παρέα!!! Αυτή ήταν και θα είναι η κινητήρια δύναμη αυτής της σελίδας. Η φιλοσοφία του Επιτραπαίζουμε είναι ότι τα παιχνίδια μας φέρνουν περισσότερο κοντά... πήγαινε παίξε

Δείτε επίσης...

NEA: HUANG το νέο Tigris & Euphrates από την PHALANX

Ανακοίνωση νέου παιχνιδιού της PHALANX με τίτλο HUANG το οποίο είναι το παλιό  Tigris & Euphrates του …