Κεντρική / Events / 2ο Φεστιβάλ Επιτραπέζιων Παιχνιδιών Ζακύνθου
Δείτε τι καινούργιο, μόλις έφτασε...

2ο Φεστιβάλ Επιτραπέζιων Παιχνιδιών Ζακύνθου

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά οι “Φίλοι Επιτραπέζιων Παιχνιδιών Ζακύνθου” διοργανώνουν το “2ο Φεστιβάλ Επιτραπέζιων Παιχνιδιών Ζακύνθου” το Σάββατο 2 και την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου, στο Πνευματικό Κέντρο Ζακύνθου. Ξεχάστε αυτό που νομίζατε για τα επιτραπέζια…  Ελάτε να δείτε:

Πρωτότυπα επιτραπέζια παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους.
Επιτραπέζια με φαντασμαγορικές φιγούρες
Παιχνίδια με Μινιατούρες. Πάρε μέρος είτε σε αληθινές μάχες του ΒΠΠ με πιστά αντίγραφα στρατών και αρμάτων της τότε εποχής, είτε σε μάχες από άλλους κόσμους, με εξωπραγματικούς πολεμιστές σε αστραφτερές πανοπλίες που έρχονται αντιμέτωποι με Ορδές τεράτων και Μάγων.
Ταξίδεψε σε κόσμους μακρινούς και έλα αντιμέτωπος με φοβερούς Δράκους, είτε σαν Παντοδύναμος Μάγος είτε σαν Θαρραλέος Πολεμιστή, λαμβάνοντας μέρος Παιχνίδια Ρόλων Dungeons & Dragons.
και πολλά πολλά άλλα…. Επίσης δηλώστε συμμετοχή και την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου θα υπάρχει κλήρωση πολλών και πλούσιων δώρων προσφορά από τους δωροθέτες μας. Να είστε όλοι εκεί…

Είσοδος Ελεύθερη

Βρείτε τις καλύτερες τιμές, που αλλού?

Σχετικά με Epitrapaizoume

Epitrapaizoume
” We don’t stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing” δηλαδή ” Δεν σταματάμε να παίζουμε επειδή γερνάμε αλλά γερνάμε επειδή σταματάμε να παίζουμε” George Bernard Μας αρέσουν τα επιτραπέζια παιχνίδια και κυρίως μας αρέσει να διασκεδάζουμε παίζοντας ότι λογής παιχνίδι υπάρχει με καλούς φίλους και παρέα!!! Αυτή ήταν και θα είναι η κινητήρια δύναμη αυτής της σελίδας. Η φιλοσοφία του Επιτραπαίζουμε είναι ότι τα παιχνίδια μας φέρνουν περισσότερο κοντά... πήγαινε παίξε

Δείτε επίσης...

Nauticus – How to Play Video

Το Επιτραπαίζουμε ετοίμασε άλλο ένα νέο Video που μας ζητήθηκε να παρουσιάσουμε. Δείτε πρώτοι το …