Δείτε τι καινούργιο, μόλις έφτασε...

Authors

 • Epitrapaizoume

  ” We don’t stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing” δηλαδή ” Δεν σταματάμε να παίζουμε επειδή γερνάμε αλλά γερνάμε επειδή σταματάμε να παίζουμε” George Bernard Μας αρέσουν τα επιτραπέζια παιχνίδια και κυρίως μας αρέσει να διασκεδάζουμε παίζοντας ότι λογής παιχνίδι υπάρχει με καλούς φίλους και παρέα!!! Αυτή ήταν και θα είναι η κινητήρια δύναμη αυτής της σελίδας. Η φιλοσοφία του Επιτραπαίζουμε είναι ότι τα παιχνίδια μας φέρνουν περισσότερο κοντά... πήγαινε παίξε
 • Αντρέας Δάγλας

  Τι πρέπει να ξέρει κάποιος για τον Αντρέα που να είναι τόσο ενδιαφέρον για να το διαβάσει; Μάλλον τίποτα. Αν όμως φτάσατε μέχρι εδώ διαβάζοντας, τότε θα πάτε και παρακάτω. Γεννήθηκε το 1968 (μια μάλλον μέτρια χρονιά για τα κρασιά), στη Λευκάδα. Φοίτησε στη Βιομηχανική Πειραιά, αλλά βιομήχανος δεν έγινε. Έγινε όμως πατέρας δύο παιδιών και πασχίζει να είναι καλός σ αυτό το ρόλο. Λατρεύει τα κόμικς, την ιστορία και να παίζει. Προσωπικός του παράδεισος είναι το Μεγανήσι Λευκάδας.
 • Antonis Segre

  Ο Αντώνης έχει σπουδάσει οικονομικά και εργάζεται σαν ιδιωτικός υπάλληλος σε πολυεθνική εταιρεία. Η πρώτη του επαφή με τα επιτραπέζια ήταν όπως και για πολλούς άλλους με το Hero Quest. Είναι λάτρης των συνεργατικών παιχνιδιών αλλά του αρέσουν επίσης παιχνίδια με καινοτόμους μηχανισμούς και ωραία θεματολογία. Τον τελευταίο καιρό βρήκε μια νέα αγάπη στον κόσμο των adventure book games καθώς και των dungeon crawl. Αγαπημένα παιχνίδια: Scythe, Mansions of Madness, Atlantis Rising (2nd edition), Aftermath, Cyclades, Terra Mystica, Twilight struggle, 7 Wonders, Power Grid
 • Εμμανουήλ Καρακώστας

  Ο Μανόλης είναι gamer στην καρδιά. Μερικά από τα αγαπημένα του παιχνίδια είναι το Clank!: A Deck-Building Adventure, Darkest Night (Second edition), Eminent Domain, Empires of the Void II, Everdell, Dawn of Peacemakers, The Boldest, Paper Tales, Roll for the Galaxy, Roll Player, Root, Spirit Island, Thunderstone Quest, Tiny Epic Kingdoms, Warpgate, Wingspan κ.α.
 • Μιχάλης Σμαραγδάκης

  Ο Μιχάλης είναι gamer στην καρδιά. Μερικά από τα αγαπημένα του παιχνίδια είναι το Power Grid, Project: ELITE, Puerto Rico, The Pursuit of Happiness, Roll for the Galaxy, Camel Up, Crisis, Patchwork, 7 Wonders Duel, Robinson Crusoe: Adventures on the Cursed Island, Tiny Epic Galaxies, The Pillars of the Earth, Among the Stars, Dominion, Power Grid: The First Sparks κ.α.
 • Σπύρος Κορώνης

  Ο Σπύρος είναι οδοντίατρος στο επάγγελμα και gamer στην καρδιά. Μερικά από τα αγαπημένα του παιχνίδια είναι το Terra Mystica, Codenames, Pandemic Legacy: Season 1, Archipelago, Mage Knight Board Game, Puerto Rico, Nations, Race for the Galaxy, Through the Ages: A New Story of Civilization, Tzolk'in: The Mayan Calendar, Isle of Skye: From Chieftain to King κ.α.
Βρείτε τις καλύτερες τιμές, που αλλού?