Κεντρική / News / NEWS: Ανακοινώθηκε το νέο Ticket to Ride Germany
Δείτε τι καινούργιο, μόλις έφτασε...

NEWS: Ανακοινώθηκε το νέο Ticket to Ride Germany

Η εταιρεία Days of Wonder η οποία μας έχει ήδη φέρει μια πληθώρα από πετυχημένους τίτλους με εκπληκτική πάντα παραγωγή, μόλις ανακοίνωσε την νέα έκδοση τους στην σειρά Ticket to Ride με τίτλο Germany. Μην βιαστείτε να κοιτάξετε αλλού σε περίπτωση που δεν έχετε κάποια ιδιαίτερη εμμονή με τον χάρτη της Γερμανίας (όπως εμείς, μας είναι πιο κοντά στα γούστα μας ο χάρτης της Ευρώπης) γιατί η νέα αυτή προσθήκη στην σειρά έρχεται με εκπλήξεις και επιπλέον δοκιμασμένους κανόνες που αξίζουν την προσοχή μας.

Στο νέο Ticket to Ride Germany οι παίκτες κτίζουν το σιδηροδρομικό τους δίκτυο προσθέτοντας το ένα μετά το άλλο από τα τρενάκια του χρώματος τους στις διαδρομές επάνω στο χάρτη. Η κινητήρια δύναμη στο παιχνίδι όπως και και σε κάθε άλλο της σειράς εξάλλου παραμένει το να εκπληρώνουν οι παίκτες εισιτήρια διαδρομών, ενώνοντας στον χάρτη διαφορετικές πόλεις με το δίκτυο τους. Οι παίκτες πρέπει να προσέξουν ιδιαίτερα τις κινήσεις των αντιπάλων τους οι οποίοι σχεδόν βέβαια, θα προσπαθούν να φτάσουν γρηγορότερα στις ίδιες γωνιές της Γερμανικής αυτοκρατορίας και να τους ξεγελάσουν πρώτοι , συλλέγοντας πολύτιμους επιβάτες στην πορεία. Ο συγχρονισμός και η ταχύτητα έρχονται να προστεθούν στον αγώνα για το καλύτερο δίκτυο, όλα αυτά πριν ο σταθμάρχης σφυρίξει στην αποβάθρα του σταθμού. Όπως και με τα υπόλοιπα Ticket to Ride της σειράς, έτσι και εδώ έχουμε ένα παιχνίδι που μαθαίνεται σε 5 λεπτά, ωστόσο παρέχει ατελείωτες ώρες διασκέδασης για οικογένειες και έμπειρους παίκτες εκεί έξω. Ρίξτε μια ματιά στους κανόνες του νέου αυτού standalone παιχνιδιού και διαπίστωσε όλες τις όμορφες διαφορές αλλά και τα κοινά στοιχεία και το πολύ αγαπημένο μας Ticket to Ride Europe ΕΔΩ.

Φυλλάδιο οδηγιών για το παιχνίδι – CLICK

Θεματικά βρισκόμαστε στην αλλαγή του περασμένου αιώνα, μόλις έχει πέσει μια φθινοπωρινή βροχή και τα κιτρινισμένα φύλλα από τα δέντρα έχουν πέσει στην άκρη της αποβάθρας του σταθμού. Ένα πυκνό σύννεφο ατμών στον ορίζοντα μαρτυράει την άφιξη του τρένου των 4:15 από την Νυρεμβέργη στον κεντρικό σταθμό του μονάχου. Ο ρυθμικός θόρυβος της τεράστιας μηχανής του τρένου πλησιάζει ολοένα και πιο κοντά και η ένταση δυναμώνει. Ένα μακρόσυρτο σφύριγμα από την μηχανή προειδοποιεί καθώς το τρένο μπαίνει πλέον στον σταθμό και ατμοί βγαίνουν προς κάθε κατεύθυνση μαζί με την αργή αλλά σταθερή επιβράδυνση του όμορφου τρένου. Στην απέναντι ακριβώς αποβάθρα ένα διαφορετικό τρένο ετοιμάζεται να αναχωρήσει καθώς και οι τελευταίοι αργοπορημένοι επιβάτες μόλις μπήκαν στο τελευταίο βαγόνι. Το τρένο σφυρίζει ξανά και αναχωρεί αυξάνοντας επιτάχυνση για το Βερολίνο, την πρωτεύουσα της Γερμανικής αυτοκρατορίας…

Λεπτομέρειες γύρω από το Ticket to Ride Germany: πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο και αυτόνομο παιχνίδι για 2-5 παίκτες που απεικονίζει στο ταμπλό του το χάρτη της Γερμανίας και περιέχει στο κουτί 225 πλαστικά βαγόνια τρένων σε 5 χρώματα, 110 κάρτες  βαγονιών διαδρομής, 89 κάρτες εισιτηρίων προορισμού, 60 πιόνια (meeples) επιβατών, ένα υφασμάτινο πουγκί, 1 κάρτα bonus Globetrotter, 5 δείκτες σκοραρίσματος για τους παίκτες και 1 φυλλάδιο οδηγιών. Το παιχνίδι αναμένεται να κυκλοφορήσει από τον Ιούνιο και έπειτα.

Πηγή εδώ

Βρείτε τις καλύτερες τιμές, που αλλού?

Σχετικά με Epitrapaizoume

Epitrapaizoume
” We don’t stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing” δηλαδή ” Δεν σταματάμε να παίζουμε επειδή γερνάμε αλλά γερνάμε επειδή σταματάμε να παίζουμε” George Bernard Μας αρέσουν τα επιτραπέζια παιχνίδια και κυρίως μας αρέσει να διασκεδάζουμε παίζοντας ότι λογής παιχνίδι υπάρχει με καλούς φίλους και παρέα!!! Αυτή ήταν και θα είναι η κινητήρια δύναμη αυτής της σελίδας. Η φιλοσοφία του Επιτραπαίζουμε είναι ότι τα παιχνίδια μας φέρνουν περισσότερο κοντά... πήγαινε παίξε

Δείτε επίσης...

Rajas of the Ganges – How to Play Video

Το Επιτραπαίζουμε ετοίμασε άλλο ένα νέο Video που μας ζητήθηκε να παρουσιάσουμε. Δείτε πρώτοι το …