Πώληση διαφόρων παιχνιδιών απο την συλλογή μου

Επιτραπέζια Παιχνίδια – Board Games – Epitrapaizoume.gr Forums Πωλήσεις & Ανταλλαγές Παιχνιδιών Πώληση διαφόρων παιχνιδιών απο την συλλογή μου

This topic contains 1 reply, has 0 voices, and was last updated by Μιχάλης Γιαννής Μιχάλης Γιαννής 2 years, 5 months ago.

Viewing 1 post (of 1 total)
 • Author
  Posts
 • #18219

  Γεια σας επειδή είναι διάφορα τα επιτραπέζια και δεν εχω χρόνο τώρα να τα περάσω ένα ένα για το τι δίνω και τι όχι αν ενδιαφέρεστε να τα δείτε είναι οτιδήποτε έχω στην for trade λίστα μου στο BGG
  https://boardgamegeek.com/collection/user/MountainRoot?trade=1&subtype=boardgame&gallery=large&ff=1

  Κανόνες: ΔΕΝ δέχομαι ανταλλαγές εκτός και αν είναι αυστηρά απο την wishlist που έχω ήδη. Επίσης η κατάσταση είναι πολύ καλή σε όλα τα επιτραπέζια αλλά ούτως ή άλλος αν γίνει κάποια αγορά θα το δείτε απο κοντά πριν συνεχίσουμε οπότε όλα ΟΚ. Θα έρθω εγώ στον χώρο που σας βολεύει για την παράδοση του επιτραπεζίου.

  1 – Anima – Shadows of Omega Τιμή στα 10€. Λείπει ένα δισκάκι αλλά είναι μόνο σαν δείκτης και μπορω/ει να αντικατασταθεί εύκολα.

  2 – Arkham Horro Kingsport Big Box Expansion: 22 €. Πάρα πολύ καλή κατάσταση

  3 – Ascension Storm of Souls μαζί με τις promo Που βλέπετε να έχω. Τιμή 18€. Είναι παιγμένο πάρα πολλές φορές αλλά όλες με sleeves. Παρα πολύ παιγμένο αλλά ΟΚ

  4 – CV + CV expansion. 30€ . Το παιχνίδι είναι παιγμένο μόνο μία φορά και σε τέλεια κατάσταση. Η επέκταση είναι ακόμα στην ζελατίνα.

  5 – Dungeon Twister. Τιμή στα 20€ Πολύ καλή κατάσταση. Μην το μπερδέψετε με το Dungeon Twister 2 Prison. Αυτό δεν εχει μινιατούρες και μεταφέρετε πολύ εύκολα.

  6 – Haste Bock. Τιμή στα 15€. Αν και γερμανικό δεν έχει καθόλου κείμενο. Οι κανόνες εχουν εκτυπωθεί και είναι μεσα στο κουτί. Το insert εχει ένα σκίσιμο αλλά δεν επηρεάζει τίποτα.

  7 – Iliad. Τιμή στα 15 ευρώ. Πολύ καλή κατάσταση

  8 – Mission Red Planet 1st edition. Τιμή στα 30 €.

  9 – Nexus Ops 1st edition. Τιμή στα 25€. Είναι η έκδοση με τις ιδιαίτερες φωσφωρίζουσες φιγούρες. Επίσης εύκολα νομίζω γίνεται upgrade σε 2η έκδοση.

  10 – Thurn and Taxis. Τιμή στα 20 ευρώ. Ειναι γερμανικό αλλά δεν εχει κείμενο. Οι κανόνες στα αγγλικά περιλαμβάνονται μεσα. Καλή κατάσταση.

  11 – Neuroshima Hex + Neuroshima Hex Babel 13. Τιμή στα 35€ Είναι γαλλικό με βιβλιο κανόνων στα αγγλικά, δεν εχει κείμενο το παιχνίδι. Πολύ καλή κατάσταση.

  12 – Inn Fighting. Τιμή 10€. Το κουτί έχει μία ταλαιπωρία αλλά τίποτα το τραγικό.

  13 – Blue Moon City. Τιμή στα 20 €.

  14 – Bohanza – Φασούλι. Τιμή στα 10€. Εϊναι η ελληνική έκδοση

  Carpe Librum

Viewing 1 post (of 1 total)

You must be logged in to reply to this topic.